5 kiváló praktika arra, hogy megtartsd a kiszemelt férfit!

Rovat

Megosztás

Rátaláltál álmaid hercegére, de nem tudod mitévő légy? Hidd el, sokan vannak ezzel így. A taktikázás időnként káros, de azért van pár dolog, amivel biztosan csak szorosabbra fonod a szálakat közted és a fehér lovas, szőke fiú között.

1. Fogadd el olyannak, amilyen.

Az egyik legrombolóbb dolog, amit tehetsz, az, hogy meg akarod őt változtatni: megmondani, mit tegyen, hogyan, vagy miért nem… Persze apránként összecsiszolódunk a másikkal, de ha egy szilárd anyagot akarsz egy tőle eltérő öntőformába rakni, abból csak sérülés lesz.

2. Ne légy türelmetlen.

Sokszor feltesszük magunknak a kérdést, hogy a másik miért nem keres más, miért nem mondta már, hogy szeret, stb. Az idő relatív dolog, jobb, ha toleráns vagy ilyen tekintetben.

3. Ne hisztizz.

Persze, sok mindennel megbánthat a másik, de igyekezz neki normálisan elmondani, mi pontosan a bajod, mert egyetlen dolog van, amit nem tolerál a leghiggadtabb férfi sem: a hiszti.

4. Légy normális vele.

Igen, normális. Ugyanis nem mindenki születik bájosnak vagy gondoskodónak, sőt, ez nem is mindenkinek áll jól. Éppen ezért nem egy ilyen társadalmi nyomás által teremtett konvenciónak kell megfelelned, hanem annak, hogy legyél normális a másik emberrel minden körülmények között.

5. Ne borítsd rá egyből az egész lelked.

Kifejezetten női tulajdonság az, hogy sokat, sok mindenről és egyből elmondunk. Kedves dolog tájékoztatni a másikat az életünk részleteiről, de azért nem kell rögtön lenyomnod magad a torkán. Adagolva is elég lesz.

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta