Zsanett meghalna, ha 100 napig nem használhatna Facebookot

Rovat

Megosztás

Abban talán mindannyian egyetérthetünk, hogy globálisan nézve a Facebook a napjaink részévé vált. Vannak emberek viszont, akik többet, vannak, akik kevesebbet használják. Most a Középsuli-sorozatunk szereplőitől azt kérdeztük meg, ők mennyit, valamit azt, hogy mi történne velük, ha 1, 10 és 100 napig nem használnák.

Bende

Bende_szemelyes

1 nap: “Semmi nem történne. Én amúgy sem vagyok napi szintű Facebook-felhasználó.”

10 nap: “Valószínűleg kibírnám mindenféle probléma nélkül, ugyanis az nem sok idő nekem.”

100 nap: “Ez már keményebb, de valószínűleg csak a születésnapi köszöntések szenvednék meg. Én általában csak a Facebook alapján tudom a legtöbb ismerősöm születésnapját. A másik, hogy szeretem böngészni a különböző értelmetlen, de vicces oldalakat, és az lehet, hogy 100 napig azért hiányozna.”

Happy Tibi

Tibi1

“Igazából sokszor van, hogy én nem használom a Facebookot napokig, 10 napig és 100 napig is simán kibírnám Facebook nélkül, sőt, örülnék annak, ha nem is lenne!”

Dominik

Dominik1

“Ha egy napig, akkor semmi. Még 10 nap sem akkora fennakadás. 100 nap? Na, itt már lehet picit kiaakadnék, mert van, akivel csak itt tudom felvenni a kapcsolatot. De az igazán fontos személyek bárhol megtalálnának. A Facebook nem lételemem.”

Eszti

Eszti1

“Facebook nélkül igazából majdnem bármeddig ellennék, mert a netet kb. csak beszélgetésre használom, beszélgetni meg tudok máshol is bárkivel.”

Barbi

Barbi3

“Én egyébként nehezen bírnám, mert nagyon sok dolgot ott intézek. Sok olyan barátom is van, akikkel ritkán van alkalmam találkozni, de legalább a neten tudok velük beszélgetni, és képben vagyok arról, hogy mi van velük.”

Zsanett

Zsanett1

1 nap: “Ilyen már volt, azt hiszem, és nagyon nehezen bírtam.”

“Én csendes vagyok, félénk, nem igazán az a társasági lény. Szeretem, ha a kezemben van a telóm, ha zavarban vagyok, akkor nyomkodhatom. Mivel semmi izgi dolog nincs rajta, ezért a Facebookot használom, írni is jobban szeretek, mint élőszóban beszélgetni.”

 

10 nap: “Ilyen még nem volt szerencsére. Remélem, nem is lesz.”

100 nap:

“Halál.”

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta