Ezt nézed:  / Pszicho, szex / 5 megnyilvánulás, melyet a lányok gyakran félreértenek

5 megnyilvánulás, melyet a lányok gyakran félreértenek

Elég gyakran fordul elő a lányokkal, hogy a fiúk legegyszerűbb megnyilvánulásait is képesek félreérteni, mert annyira szeretnék, ha tetszenének a kiszemelt macsónak. Persze lehet, hogy végül jól járnak, mert ha a félreértett jel miatt ők is jelekkel kezdik el bombázni a fiúkat, akkor a flörtölgetésnek akár kapcsolat is lehet a vége. 

(Ezúttal is hálával tartozunk az Ask.fm oldalunknak a cikk megírásának inspirációjáért.)

Szóval összeszedtük együtt, mit értenek félre gyakran a lányok.

1. Nevet, amikor ott vagy.

A kontrollálhatatlan vihogás a lányok jellemző tulajdonsága, nem pedig a fiúké, szóval, ha épp a környékén jársz, amikor kacarászik a srác, akár az is lehet, hogy a haverokkal épp egy jó poénon nevetnek. Ha mindegyik srác egytől-egyig téged néz, na, akkor már elmélázhatsz azon, hogy te vagy a téma, de azon is, hogy nem biztos, hogy pozitív értelemben.

2. Rád néz.

Biztosan hallottál már a három másodperces nézésről, amikor legalább három másodpercre találkozik tekintetetek, és az fordul el hamarabb, akinek pirosabb az orcája, mert jobban zavarba jön, mint a másik. Az, hogy néz rád, még nem jelenti feltétlenül azt a várva várt megvilágosodását, hogy TE vagy az, akire mindig is várt. Itt is érdemes a többi jelzésre figyelned, mert tényleg lehet, hogy valami elkezdődött, de előfordulhat az is, hogy a te megerősítésed nélkül nem fogja megtenni a következő lépést.

3. Előre enged.

Az, hogy udvarias, még nem jelenti feltétlenül azt, hogy rád gondolva hajtja álomra a fejét. Sajnos az úriemberek kihalófélben vannak, de van remény, hogy őt úgy nevelték a szülei, hogy engedjen előre egy lányt akkor, amikor egy ajtón kell áthaladni. Persze lehet, hogy mást akar: figyeld csak a képet! 😉

4. Tudja a neved.

Most komolyan…A barátaid is tudják a neved, a szomszédaid is, sőt, a szüleid is, még sincs túl nagy esélye annak, hogy te lennél a zsánerük. Figyelmes emberek márpedig vannak: ha arra vagy kíváncsi, hogy tetszel-e neki, akkor figyelj tovább, ne ilyen hülyeségekből gondold azt, hogy te vagy minden álma.

5. Hozzáér a kezedhez az ő keze.

Azért azt érdemes végiggondolni, hogy mégis hol suhintotta el kezeid mellett az ő kezét. Lehet, hogy csak a járását segítő, evező mozgás következtében súrlódtak végtagjaitok, vagy valamit csupán le akart venni az asztalról. Ha „úgy” ér hozzád, akkor abban biztos leszel, hogy azért tette, mert szeretne hozzá közelebb lenni.

Jegyezd meg: nem kell az apró jelektől egyből elájulni. Érdemes felmérni a terepet, kitapogatni, hogy meddig érdemes elmenni úgy, hogy észre is vegye a delikvens, hogy érdeklődésed fókuszpontjába került, de ne is érezzen egy ragadós piócának, aki elkeseredve akarna egy boldog párkapcsolat szerves része lenni.

 

5 megnyilvánulás, melyet a lányok gyakran félreértenek
Te adtál már jelentőséget olyan jeleknek, melyek nem is léteztek?

Foto: s809.photobucket.com, 3.bp.blogspot.com, 31.media.tumblr.com, aztadom.co, cdn.mamamia.com.au, 25.media.tumblr.com,

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share