Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / 5 mód, ahogy soha ne szakíts!

5 mód, ahogy soha ne szakíts!

Szakítani amúgy is szörnyű, hát még akkor, ha nem jól és nem jókor csinálod. Így is eléggé megbántod azt, aki szeret téged, legalább intézd kedvesen.

Most összeszedtem 5 olyan módot, ahogy semmiképp ne szakíts.

Üzenetben

Ez alól kivétel az, amikor még csak randizgattok, akkor nem is szükséges csak emiatt találkozni, hogy megmondd, hagyjátok abba az ismerkedést. Akkor is belefér ez a mód, ha a párod élőben sose hallgatott meg, amikor próbáltad, vagy ha annyira elszabadult a pokol, hogy képes lenne kárt tenni benned vagy magában egy ilyen beszélgetéssel. De ha az illető normális és egykor nagy volt a szerelem, akkor tényleg tiszteld meg azzal, hogy élőben teszel pontot.

Az évfordulótok napján

Ez a lehető legrosszabb időzítés! Inkább várj utána még pár napot. Kivéve, ha aznap derül ki, hogy megcsalt, hazudott, stb. Akkor persze, megértem, ha nem várhat, de ha csak annyi, hogy külön szeretnéd folytatni az életedet, akkor vagy előtte 1-2 héttel, vagy utána pár nappal.

Nyaraláson

Ezt azért tettem bele, mert én már elkövettem ezt a hibát. Már korábban is akartam szakítani, többször is, de egyszerűen akkor volt a megfelelő pillanat. Már így is eleget húztam, nem akartam még tovább. De azóta tudom, hogy 1-2 nap nem osztott, nem szorzott volna. Hogy elkerüld a kínos együtt töltött pillanatokat, akkor várd meg, amíg hazaértek és beszélj meg másnapra egy rövid találkozót.

Ünnepekkor

“Boldog karácsonyt kicsim, ez az utolsó, amit veled együtt töltök!” Ugye, milyen hülyén hangzik? Se karácsonykor, se a szülinapján, se Valentin napon ne dobd ki. Ne okozz neki ilyen rossz emléket, ne akard, hogy mostantól minden szülinapján az jusson eszébe, hogy véget ért a kapcsolata. Egy utolsó boldog ünnepet hagyj neki, mielőtt szomorú időszak vár rá.

Baráti összejövetelen

Ott vannak az ő barátai, a te barátaid, buliztok, jól érzitek magatokat. Miért rontanád el az estét azzal, hogy pont akkor szakítasz vele? Várd meg a reggelt. Tényleg, csak ennyit tegyél meg érte. Ne akard megalázni a többiek előtt. Inkább próbáld meg jól érezni magad, ne a ti sírásotoktól és veszekedésetektől legyen hangos a ház.