Ezt nézed:  / Pszicho, szex / 5 mondat, aminek soha ne dőlj be szex közben!

5 mondat, aminek soha ne dőlj be szex közben!

A fiúk hajlamosak kisebb-nagyobb füllentéseket kieszelni, ha szexről van szó. Most megmutatjuk, milyen mondatokra kell odafigyelned, hogy ne dőlj be nekik!

Muszáj nekem is elmennem bébi, különben nagyon feszíteni és fájni fog ott lent!

Az orgazmus egyik félnek sem kötelező mutatvány. Van az úgy, hogy az egyik félnek összejön, míg a másiknak nem. Próbálkozni csak addig kell, amíg mindkettőtöknek jól esik, erőltetni semmit sem szabad. Ha a srác ilyen mondatokkal próbálkozik, semmiképp se dőlj be neki! Ne izgulj, semmi tragikus nem fog odalent történni, ha nem juttatod el a csúcsra…

fuck, Mila Kunis, and friends with benefits image

Nem kell óvszert használnunk, majd nagyon figyelek!

Óvszert használni akkor is kell, ha a fiú esküdözik, időben megszakítja az aktust. Sokszor nem lehet kontrollálni az orgazmust, így képtelenség minden alkalommal időben abbahagyni az ágytornát. Ezen kívül ez az egyetlen fogamzásgátló módszer, ami a betegségek ellen is véd.

kim kardashian, kardashian, and gif image

De csak egy picit hadd rakjam be…

A szex nem alkudozás tárgya. Ha egy fiú alkudozásba és győzködésbe kezd, menekülj! Csak akkor feküdj le a fiúval, ha te is maximálisan akarod. Hidd el, a szex megvár, nem szalad el sehova. Ha még nem érzed késznek magad rá, semmikép se erőltesd!

britney spears and face image

 

Isteni veled az ágyban, de most nem keresek komoly kapcsolatot.

Ennek a beszélgetésnek szex előtt kell megtörténnie. Csak akkor menj bele bármilyen kapcsolatba, ha tisztáztátok, ki mit akar a másiktól. Szexszel egy pasit sem foghatsz meg! Ha te kapcsolatot akarsz, ő pedig csak egy kis könnyű ágytornát, jobb óvakodnod tőle.

fuck you, bye, and jersey shore image

Persze hogy tudom, hol a csikló, csak rajtad valamiért nem találom!

Ha a saját ügyetlenségét rád akarja kenni, MENEKÜLJ! Senki nem születik profinak, és természetes, hogy ki kell tapasztalnotok egymás testét. Probléma csak akkor van, ha azt érezteti veled, miattad nem sikerült egy manőver. Az egymás testével való ismerkedés izgalmas folyamat, essetek neki bátran ahelyett, hogy egymást hibáztatjátok az elmaradt örömökért!

gif, girl, and golden globe image

 

5 mondat, aminek soha ne dőlj be szex közben!
Szerinted mennyire önzőek a fiúk?