Ezt nézed:  / Divat/Életmód / 5 ok, amiért kirúghatnak az állásodból

5 ok, amiért kirúghatnak az állásodból

Ha diákmunkát vállalsz, észreveheted, hogy az ottani főnököd kicsit másféle főnök, mint a tanárod vagy az osztályfőnököd. Nála azért nincs lazsálás, nem olyan elnéző, ezért vigyáznod kell, mit teszel, mert könnyen lapátra kerülhetsz. Most öt olyan okot mutatunk be, ami után tutira be is fog ez következni.

1. Szidalmazod a főnöködet a közösségi oldaladon.

Lehet, hogy már eleged van a főnöködből és jól megmondanád a világnak ezt, de ha lehet, inkább a szobádban üvöltözd ki magad és ne a Facebookon. Jaj lesz neked, ha meglátja.

Fotó: Blog.tmcnet.com

Fotó: Blog.tmcnet.com

 

2. Megtagadod a feladatot.

Azért a főnök a főnök, hogy kiossza neked a teendőidet. Ha ezeket nem vagy hajlandó elvégezni, akkor kijelented, hogy tojsz a fejére, és nem érdekel, hogy jobban menjen neki az, aminek jobban kéne mennie a cégében. Tehát nem igazán lesz rád szüksége, ha akadékoskodsz, nem figyelsz rá.

Gif: Sheialanipov.wordpress.com

Gif: Sheialanipov.wordpress.com

 

3. Elalszol a munkahelyeden.

Hiába unalmas a munka, hiába semmi kedved hozzá, hiába buliztál előző nap hajnal 4-ig, ez a főnököd nem fogja érdekelni, az alvásért nem fizetnek, csak akkor, ha ébren vagy a munkahelyeden. Ha elalszol, vess magadra, de következőleg már biztosan nem kell bemenned dolgozni.

Gif: Blog.rescuetime.com

Gif: Blog.rescuetime.com

 

4. Folyton a mosdóba jársz.

Talán tényleg olyan sokszor kell ürítened, de akár erről van szó, akár egyszerűen szeretnél kimaradni a munka nagy részéből, a főnök nem fogja preferálni.

Gif: Gifsoup.com

Gif: Gifsoup.com

 

5. Személyes problémáid viszed be a munkahelyedre.

A főnöködet nem érdekli, hogy éppen most szakítottál kedveseddel, ahogyan az sem, hogy összevesztél anyukáddal, mert megint nem voltál hajlandó kitakarítani a szobád.

Gif: Buzzfeed.com

Gif: Buzzfeed.com

 

Munka
Neked van most munkád?

Borítókép: Buonenotizie.it

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share