5 ok, amiért nem ajánlott összejönni már az első randin!

Rovat

Megosztás

Könnyen úgy érezheti az ember már az első randi alkalmával, hogy megtalálta az igazit és egyből bele akar ugrani egy kapcsolatba. Ilyenkor még ott van a rózsaszín felhő, viszont nem tanácsos összejönni azonnal a kiválasztottal.

 

1. Nem ismered eléggé

Nem tudod, hogy milyen jelleme van. Ilyenkor még hajlamos az ember a legjobbat látni valakiben. A negatív dolgok mellett egész egyszerűen elsiklunk és nem vesszük figyelembe. Kell jó pár találkozás, mire körvonalazódik bennünk, hogy milyen is a másik fél.

 

2. Lehet, hogy csak kihasznál

Szörnyen hangzik, de az is ide tartozik, hogy igazából csak kell neki valaki, akivel együtt lehet. Lehet felvágásból is mások előtt, vagy csak azért, hogy ne legyen egyedül. Nem túl jó kezdet és az ilyen kapcsolatoknak hamar vége is szakad.

 

3. A több randi fokozza a vonzódást

Randizni jó dolog mindkét fél számára. Izgalommal tölti el az embert és alig várja a következőt. Nem csupán egyre jobban megismeri a másikat, de a vonzalom is erősödik vele. Szépen lassan kiismerjük a szokásait, a nézeteit és egy tágabb képet kapunk róla, ami alapján már el tudjuk dönteni, hogy valóban tisztességese-e a szándékai.

4. A randi egyben stresszhelyzet

Természetes dolog, hogy mindkét félben van egyfajta izgalom. Ilyenkor megláthatjuk a valódi jellemét, viszont erre figyelni kell. Sokszor nehéz mit mondani, főleg az elején, így olyan dolgokat is megtudhatunk, amit nem feltétlenül akart elmondani első körben. Célszerűbb több randit tartani, mert a személyiségéről szélesebb képet kapunk így.

 

5. Hamar unalomba fulladhat a kapcsolat

Ha túl nagy léptékkel haladunk előre, az végül azt eredményezheti, hogy a kapcsolat unalmas lesz és egy idő után már nem lesz mit mondani, illetve közös érdeklődési kör sem lesz. Felszínre törnek az elfojtott indulatok és veszekedés lesz belőle.

5 ok, amiért nem ajánlott összejönni már az első randin!
Volt már randid?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,588RajongóLike
179,374KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta