5 ok, amiért a sztárok Beverly Hillsben vesznek házat

Rovat

Megosztás

A sztárokban, azon kívül, hogy híresek és gazdagok, más közös is van, mégpedig, hogy szinte mindannyian Beverly Hillsben vesznek házat. De miért szeret szinte minden híresség, sportoló, színész, zenész ott élni? Az ok egyszerűbb, mint gondolnánk.

Itt nyugodtan élhetik a magánéletüket

Ha elegük van a rivaldafényből ez az a hely, ahol nyugodtan pihenhetnek, elmehetnek boltba vagy futni, anélkül, hogy lépten-nyomon visítozó rajongókba botlanának. Sok a hosszú és kanyargós utca, a zsákutca pedig még több, így csak az tudja, hol van a háza, aki ott lakik. A város külön biztonsági és megfigyelő rendszerrel óvja a hírességek életét, és ezt a helyiek is igyekeznek tiszteletben tartani.

Houses-for-sale-in-Beverly-Hills

Szeretnek mozogni

Los Angeles és Beverly Hills számos világhírű edzőteremnek ad otthont, ahol a hírességek saját személyi edzővel erősíthetnek, sportolhatnak. Mindezek mellett számos bio piac és egészséges élelmiszereket árusító üzlet is működik ott.

woman-running-outside-woods

Mindent megtesznek a kényelemért

Fontos szempont, hogy közel van a nyüzsgő Los Angeleshez, tehát a város központjához, de nem annyira, hogy ne lehessen pihenni. Mindent megtalálnak egy helyen, a legjobb éttermeket, edzőtermeket, és még a strandra sem kell messzire menni. Az irodák és a stúdiók is egy kőhajításnyira vannak, úgyhogy nem kell sokat ingázniuk a lakás és a munkahely között. És még a reptér is csak egy rövid autóútnyira fekszik.

Szeretik az ottani ételeket

Nézzünk szembe a tényekkel, ki ne szeretné kipróbálni Los Angeles ételkínálatát? Persze, hogy mindenkinek jólesne ott pár falat. Ha azonban több millióan rajonganak érted, kicsi az esély rá, hogy egy nyüzsgő városban meg tudj ebédelni normális és nyugodt körülmények között. Beverly Hillsben egyetlen hírességnek sem kell ezekkel a kihívásokkal szembenézni. Számos európai hangulatú étterem és kávézó várja a sztárokat, akiknek tökéletesen nyugodt körülményeket biztosítanak. Ráadásul, ezek az ország legjobb éttermei, több lista szerint is.

restaurant-pic

Elengedhetetlen számukra a luxus

A Beverly Hills-i lakáspiac a világ legszebb luxus ingatlanjait kínálja. Ha valaki kételkedne ebben, annak tökéletes bizonyíték ez a fotó Mark Wahlberg házáról, ahol találni a 2500 négyzetméteres kertben barlangot, vízesést, de még egy tavat is. Van saját edzőterme és egy majdnem teljes méretű boksz ringet is birtokol a színész.

mw

De mutathatjuk Christina Aguilera házát is, ami bőven kimeríti a luxus fogalmát a benne található saját fodrászattal, kozmetikával és játékteremmel.

ca

Ezek után nem nehéz megérteni, hogy miért itt él a legtöbb híresség a világon. Ilyen bánásmódot, diszkréciót és ekkora luxus ingatlanokat nem sok helyen talál az ember.

Beverly Hills
Szívesen élnél a sztárok között?

Fotók: hiltonhyland.com,huffingtonpost.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta