Cseréld le a tavalyi szokásaidat! Íme, a 2015-ös beauty trendek

Rovat

Megosztás

Minden érának megvannak a maga trendjei, melyek hol menők, hol pedig nagyon cikisek, és sajnos erre sokszor csak utólag jövünk rá. Ráadásul az, hogy valami régen divat volt, nem feltétlenül jelenti azt, hogy még ma is az. A 2015-ös trendek végre elengednek minden mű kiegészítőt – jelszavuk a természetesség.

8

2014 elmúltával végérvényesen és hivatalosan is leáldozott a hatalmas műkarmoknak! 2015-ben gazdálkodj abból, amid van, formáld és ápold természetes körmeid, hidd el, meghálálják! Persze nem az ízléses alkotásokról beszélünk, hiszen, ha valaki nincs megelégedve saját körmeivel egy igényes francia sokat tud dobni kézfeje szépségén. 😉

köröm

1

Lassan már azért a te felnyírt hajad is kezd visszanőni, ugye? Ha nem akarod, hogy pár centis hajszálak kandikáljak a halántékodnál, egyszerűen dobd át a hajad a másik oldalra, hogy eltakarja.

2

Végre nem kell majd héthetente rohangálni a drogériába újabb adag fekete szemfestékért! Az újév mottójának is tekinthető „kevesebb több” szemlélet az új módi a sminknél is. A füstös szemek még mindig vadítóak, de a régi mélyfekete helyett, válassz könnyedebb árnyalatokat!

3

Hogy szerettük az ombrét! De nem is kell teljes mértékben elbúcsúznunk tőle, elég, ha kicsit finomítunk rajta. Mostantól baliage technikával készült frizurát kérj a fodrászodtól!

4

Kinek hiányoznak majd a szigorú loknik? Nekünk tutira nem! Sok munkával jár, és sokszor nem is túl előnyös a végeredmény. Helyette guglizz rá, hogyan készíthetsz magadnak könnyen „beachy waves” névre hallgató, kócos, de bájos hullámokat.

5

A durva szemöldökfestés is a múlté. Helyette maradj természetes, csak ott nyúlt bele, ahol nagyon muszáj.

6

Jó hírünk van: nem kell többé a hajpótlékokat fésülgetned, mosnod, göndörítened vagy éppen egyenesítened. Sőt, jobbat mondunk, hogy rá se kelljen nézned, inkább szabadulj meg tőle! A sztárok sem tettek másképp, hosszú bob séróval hódít már valamennyiük. A póthaj már annyira 2000-es évek…

7

Kardashian – kontúr? Eddig se volt puszicsalogató, de most már legalább hivatalosan is ciki! Természetesség, természetesség, természetesség. Ezt tessék mantrázni!

2015-ös beauty trendek
Hogy tetszik az új, természetesség központú trend?

 

Fotók: pinterest.com, beautyworldnews.com, kidgnarly.blogspot.com, empire.edu, hairfinder.com, heydoyou.com, stylenoted.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta