Ezt nézed:  / Pszicho, szex / 5 ok, miért vagy még mindig egyedül

5 ok, miért vagy még mindig egyedül

A fiúk ölébe ültek a lányok a szilveszteri bulin? Mindenkinek volt párja csak neked nem? Ha eleged van és végre te is szeretnél már végre járni valakivel, olvasd el ezt a cikket!

Laura Lane és Angela Spera színészek az Egyesült Államokban. Jó ideje voltak már egyedül, amikor magukba szálltak és végiggondolták, vajon mit csinálhatnak rosszul. Túlságosan rágörcsölnek a randizásra, ahelyett, hogy laza játéknak fognák fel az egészet – jutottak a megállapításra. Később következtetéseik és saját tapasztalataik alapján könyvet is írtak.

Az általuk legfontosabbnak tartott öt szabály következik most. Még mindi hezitálsz, tényleg érdemes-e tovább olvasni ezt a cikket? Eláruljuk, Laura és Angela azóta már komoly párkapcsolatban élnek.

1. Ne analizáld túl a jelölt üzeneteit!

Veled is volt már olyan, hogy több barátodnak is elküldted a frissen érkezett sms-t és hosszasan fejtegettétek közösen a mögöttes tartalmakat? Ha igen, ezt felejtsd el! Csak könnyedén levelezgess, nem kell túlreagálni a dolgot. Ha meg valami nem stimmel, az úgyis hamar kiderül.

egyedül3

2. Ne gondolj az exre!

Ha még mindig az előző főszereplőd után áhítozol, netán sírdogálsz is, inkább told el az új randi időpontját. Amíg nem heverjük ki az előző elválást, képtelenség újba kezdeni. Közhely, nagyon nagy igazság.

3. Ne lógj állandóan ugyanazzal a barátoddal!

Szinte mindenkinek van olyan nagyon közeli barátja, vagy barátnője, akivel szinte már olyanok, mintha járnának, pedig nem. Egyszerűen csak rengeteg időt töltenek egymással. Ennek két oka lehet. Az egyik a lustaság. Az illető tökéletesen betölti a szociális szükségeinket és a párkapcsolatokat olykor megzavaró kisebb-nagyobb drámák sincsenek. Fejezzétek be a sorozatmaratont, ismerkedjetek másokkal is!

egyedül2

4. Bele vagy zúgva a legjobb barátodba

Az előző pontban említett második ok, hogy titkon szerelmes vagy abba a bizonyos jó barátba. Ne várj hónapokat, vagy akár éveket, amíg végre adódik egy romantikusnak tűnő pillanat. Áruld el az érzéseid! Jobb a biztos rossz, mint az időpazarló bizonytalanság.

egyedül4

5. Ne bújd az internetet!

Ez két esetben is fontos lehet. Ha még nem léptél túl az előző illetően, ne bámuld folyton a Facebook adatlapját. Így sosem gyógyulsz ki belőle. Inkább törölj vele minden online kapcsolatot. A módszer radikális, de működik. A másik eset, amikor új kiszemeltedet szeretnéd becserkészni. Mint egy titkos ügynök, ne nyomozz ki mindent róla a neten. És főleg ne mond el neki az első randin, hogy már az óvodai jelét is tudod! Csak elijeszted.

5 ok, miért vagy még mindig egyedül
Szerinted hogy lehet elriasztani valakit a leghatékonyabban?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share