5 randi hely, ami nem kerül semmibe

Rovat

Megosztás

Tetszik neked valaki, de nincs pénzed luxus vacsorára? Messze még a zsebpénz, de nem akarsz várni, nehogy elhappolják előled?

Összegyűjtöttünk 5 helyet és programot, ahol biztosan lenyűgözheted a választottadat, és nem lehet akadály a pénztárcád mélysége!

1. Gellért-hegy

Fotó: turistamagazin.hu

Nincs sok hely Budapesten, ahonnan az egész várost teljes pompájában beláthatod. A Gellért-hegy és a Citadella ezt a szerepet tökéletesen betölti, akár napközben egy sétára, akár este a hegyoldali sétányokon elbújva romantikáznátok, tökéletes hangulatot teremt Pest kivilágítva.

2. Margit-sziget

Fotó: zoobudapest.com

A mai slágereket és a klasszikus műveket ötvöző, zenélő szökőkút előadása megfelelő hangulatot teremthet egy randihoz. Az este 10-ig tartó műsor előtt, a szigeten is érdemes sétálni egy nagyot! A vadaspark és a japán kert bejárása közben pedig remekül megismerhetitek egymást.

3. Budapest Garden

Fotó: budapestgarden.com

A korábbi Görzenál helyén ma már egy teljes élményközpontot találni, ami teljesen ingyenes, így például a kertmozi is, ahová szeptemberben is minden szerdán, csütörtökön és pénteken 8-ra várnak titeket klasszikus filmekkel.

4. Múzeumlátogatás

Fotó: programturizmus.hu

Sokat elárul egy ember személyiségéről a kultúrához való hozzáállása. Már szokás, hogy egyes múzeumok, a hónapok adott szombatján ingyenes belépést biztosítanak, többek között a 26 év alattiak számára az állandó kiállítás területére. A Természettudományi Múzeum például remek kikapcsolódást biztosíthat számotokra.

5. Kutyasétáltatás

Érdemes körbekérdezni a közeletekben lévő menhelyeken, hisz mindig örülnek az új önkénteseknek. Sétáltassatok kutyát közösen, a mellett, hogy jót is cselekszetek, még egymást is megismerhetitek közelebbről.

+1 Bókay-kert

Fotó: varosgazda18.hu/bokay-kert/

Remek randi helyszín, ha egy romantikus vagy éppen sportos hangulatú találkozásra vágysz. Adott egy nagy park, aminek tó van a közepén, a sportos randira vágyóknak szintén kiváló, több pályát is találni, elég, ha egy labdával készülsz.

A Középsulisok is jártak a Bókay-kertben!

https://www.youtube.com/watch?v=dKMDZZZ6SFE

 

PLZ

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta