5 rejtett jel a fiúktól, hogy bejössz nekik – pasizásra fel!

Rovat

Megosztás

Nehéz eldönteni bejössz-e egy fiúnak, mert a férfiak mimikája a nőkének a harmadát sem éri el. Emiatt néha azt gondolhatod, hogy nem tetszel nekik. Inkább testének többi részére érdemes figyelni. A gossip girl helyes srácai segítségünkre lesznek, hogy még jobban bele tudjuk élni magunkat a szituációkba. Biztos jó ideje túl vagy a sorozaton, és rég láttad már őket. Figyeljük csak, mi mit jelent!? 

Lábfejét feléd fordítja

GG Parijs

Ha beszélgetés közben többen is vagytok, mindig less le a lábára. Az arca mimikáját könnyen tudja akaratosan irányítani, de a lábfej állásának jelentőségéről sokan nem tudnak. Ha feléd fordította, mindenképp érdemes a többi jelet is lecsekkolnod, hátha több is lesz a dologból, mint lábfejforgatás.

Szétteszi a térdét

ne-seraient-ils-pas-compatibles-a-ce-niveau

Ha a pasi szétteszi a térdeit, azon kívül, hogy jelzi, hogy bejössz neki, és az est további részét veled töltené, próbál rámutatni, hogy neki még van ott valami középen, ami akár érdekelhet is téged. Figyeld csak!

Megérinti az arcát

A fiúk is tollászkodnak, nem csak a lányok. Mélyen a szemedbe néz és néha-néha végigsimítja az arcát. Ez persze egy pótcselekvés is, mivel izgul, de leginkább arra enged következtetni, hogy a vonzalmát fejezi ki, és szeretné, ha te is megérintenéd őt, ott az arcán.

Tükörkép

Próbálja felvenni a mozdulataid gyakoriságát, tempóját, irányát, hogy lásd, egy húron pendültök. Azt igyekszik hangsúlyozni, hogy ha úgy van, jól megértenétek egymást, mivel hasonló karakterek vagytok.

Az udvarló póz

Ha egy pasit érdekel egy beszélgetésben jelenlévő személy, aki éppenséggel te vagy, előrelép egyet, hogy csökkentse a távolságot köztetek és udvarló testbeszédbe kezd: egyik lába elöl, terpeszt, mutogatja az ágyékát, könyökeit kifelé fordítja, hogy egész teste nagyobbnak hasson és nagyobb teret töltsön be. Ha teheti, magához is húz rövid időn belül, hogy a karjaiban örvendezhess és a legboldogabb lány lehess a világon.

5 rejtett jel a fiúktól, hogy bejössz nekik – pasizásra fel!
Te szoktad figyelni, hogy milyen nonverbális jeleket kapsz a pasiktól?

 

Foto: media.tumblr.com, gossipgirl.alloyentertainment.com, media.melty.fr, 4.bp.blogspot.com, weheartit.com, pbs.twimg.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta