Ezt nézed:  / Divat / Divat/Életmód / Hírek / 5 ruha, amitől a fiúkat kirázza a hideg

5 ruha, amitől a fiúkat kirázza a hideg

Mi, csajok szeretjük követni a legújabb divatot, és topon lenni a menő trendekben, mégis, azt néha elfelejtjük, hogy a fiúk mit is gondolnak ezekről a cuccokról. Pedig van egy-két ruha, amitől abszolút kirázza őket a hideg. 

 1. UGG csizmák

Ez a trend pár éve hódít csak, és ahogy közeleg a hideg idő, egyre több UGG és utánzatai jelennek meg az utcán. Lehet, hogy kényelmesek, de a srácok csak ormótlan bumszli izének titulálják a csajok lábán, ezért inkább vegyél valami csinosabb darabot télre, ne állj be az UGG-klónok közé.

Fotó: https://makingmemoriesinthechaos.com

Fotó: https://makingmemoriesinthechaos.com

2. Short, harisnya felett

Ez a ruha kombináció tipikusan a falhoz vágja a fiúkat, hiszen ha már nincs meleg, miért kell shortot venni? Miért nem jó a hosszúnadrág? Amúgy is elég furcsán tud kinézni egy nyárias rövidnadrág egy meleg harisnya felett. Akkor már vegyél fel szoknyát, de a shortot hagyd meg a meleg időre.

Fotó: thestudentroom.co.uk

Fotó: thestudentroom.co.uk

 3. Barbie rózsaszín

Talán Britney Spears fénykorában divatos volt rózsaszín cuccokban járni, de ma már inkább plázacicásnak hat, ha csupa rózsaszín ruha van rajtad. Nem azt mondom, hogy száműzd a rózsaszínt, de ne csak ezt a szín legyen rajtad egy outfiten belül.

Fotó: etsy.com

Fotó: etsy.com

4. Póló ruha

Van, akinek nagyon jól áll ez a stílus, de a legtöbb emberen furán tud mutatni. A srácok sem értik, most ez egy kinyúlt póló, vagy nagy rá, vagy ez egy ruha? Van alatta nadrág? Nem igazán tudják hova tenni, az tuti.

Fotó: lookbook.nu

Fotó: lookbook.nu

 

5. Fodrok

Én csak csirkeruhának hívom őket, azokat a ruhákat, amik csak nagy fodrokból állnak. Van biztos olyan fodros ruha, ami csinos, de a túlzott, óriás fodrokat a pasik nem tudják értékelni, teljesen elfedi a teste formáját és még csak nem is csinos. Ezért ezeket a ruhákat hagyjuk inkább a csajos napokra, randira inkább hanyagoljuk.

Fotó: brightside.com

Fotó: brightside.com

 

Borzalmas ruhák
Szerinted is borzalmasak ezek a trendek?

Borítókép: brightside.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share