Ezt nézed:  / Divat / Divat/Életmód / Hírek / 5 ruhaüzlet, amikért elhagynánk az országot!

5 ruhaüzlet, amikért elhagynánk az országot!

Bár már egész jól lehet vásárolni Magyarországon is, azért valljuk be, néha elegünk van az Inditex boltok és a H&M kiszámítható kínálatából! Megmutatjuk, melyik az az 5 márka, aminek NAGYON szívesen látnánk egy-egy üzletét kis országunkban, ennek hiányában pedig hajlandóak vagyunk üres bőrönddel Bécsbe vagy akár Londonba is kiutazni!

1. Topshop

A legendás brit lánc, ahol mindig a legdivatosabb darabok érhetőek el! Igaz, hogy gyakran nem a legolcsóbb, a H&M felett vannak az árai javarészt, mégis megéri itt  vásárolni, ha valaki a legújabb trendeket szeretné követni! Remek férfi szekciójuk is van, mi több, külön férfi üzletek! Hozzánk legközelebb Ljubljanaban van boltjuk. Rendszeresen jelentkeznek exkluzív, limitált szériás kollekciókkal, amiket egy-egy sztárral, vagy divattervezővel alkotnak meg, a leghíresebb a több szezonon át tartó kollaborációjuk Kate Moss-szal! Van online shopping és most van a leárazás! Ez a tollmellény jöhetne is:

11X03GBLK_2_large

2. Primark

A Primark-ért külön Bécs túrákat szerveznek a shopping szakértők, ugyanis NAGYON OLCSÓN lehet NAGYON KIRÁLY cuccokat beszerezni, aminek a minősége pontosan ugyanolyan, mint bármelyik másik üzletben, ahol a cuccaidat veszed! Sál 900 Forintért, pulcsi 1800-ért, Zara színvonalú táska 3000 Ft-ért, a legutóbbi túránk eredménye. És ezek nem az akciós árak! Azokért katt ide! Sajnos nincs online shopping, és még a készletnek is csak kis része látható a honlapon. Tanács: Bécsben a G3 shopping centerbe menjetek, és szánjatok rá legalább fél napot, garantáltan beszerzitek a következő évi ruhatár jó részét! Mit szóltátok például 2500 Ft-ért ehhez a csodához:

product-26180-big

3. Forever 21

Ismét helló Bécs és Forever 21 , amit úgy írtatnánk le, mint a Topshop és a Primark szerelemgyereke, ugyanis vannak az iszonyat menő cuccok korrekt, még mindig simán megvennéd, mert nem drága áron, és a kihagyhatatlan alapdarabok baromi olcsón: skin tight farmerek 2500 Ft-nak megfelelő euróért, 4-5 színben, ráadásul KÜLÖNBÖZŐ HOSSZAL! Széles csípő rövid láb, ide menj nacit venni! Sláger még a 2 euróért talán a sima spagettipántos top a szivárvány minden színében, pencil és skater szoknyák, cicanaci 3 euróért. A bécsi Kartner Strasse-n lévő üzlet ékszerben különösen erős!

00058442-01

4. American Apparel

Az American Apparel nem olcsó, viszont nagyon jó! Itt is főleg menő basic cuccok vannak, király színekben, remek szabással, jó minőségben! Szintén Bécs, Mariahilfer Strasse a legközelebbi, és bár kicsi a bolt, érdemes mindent végigböngészni. Full made in usa, nem kínai cucc, és ez meg is látszik a terméken! Eddig kicsit ledérek voltak a reklámjaik, de most eltávolították a szexista tulajdonost, így végre tényleg a cuccokra kerül majd a hangsúly, legalább reméljük! Online shopping: VAN!

Ilyesmiket találsz náluk:

rsa0361pd_navypolkadotsoncreme rsasd400g_mousebrown

5. River Island

A River Island legutóbb Rihanna számukra készített kollekcióiról volt hangos, nem mintha addig nem lett volna iszonyatosan menő! Náluk minden pure fashion, nagyon menő, jó árakkal, és talán kicsit kevésbé van elárasztva vele a piac, mint a Topshop-pal vagy a Primark-kal. Szuperelegáns is lehetsz innen, vagy extrém laza!  Itt nem az alapdarabokra kell koncentrálni, hanem a legújabb divat szerinti, jó áru cuccokra, mint például ezek:

667385_main

666519_main

 

 

 

Külföldi vásárlás
Te utaznál csak azért, hogy vásárolj?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share