Ezt nézed:  / Színes / 5 sorozat, aminek nagyon várjuk a következő évadát

5 sorozat, aminek nagyon várjuk a következő évadát

Valószínűleg mindenki átélte már azt, amikor a kedvenc sorozatuk évadzáró epizódjának utolsó perceit nézve, hogy vajon mikor kerül újra adásba, új részekkel, hiszen rendszerint hónapokat, de akár egy, rosszabb esetben két évet is várni kell, mire elkészül kedvenc sorozatunk következő évadára. 

Cikkünk öt olyan sorozatot mutat be, amelynek hamarosan érkezik az új évada, köztük van olyan, amelyek már csak hetek vagyis néhány hónap kérdése, de olyan is, amely bizony majdnem egy év, mire újra láthatjuk.

Aranyélet

Kezdjük rögtön egy magyar sorozattal. Az Aranyélet egy igen nagyszabású HBO-sorozat, amelyről akkor se tagadhatnák le a készítők, hogy magyar, ha nagyon akarnák. Azért szereti társadalmunk ezt a sorozatot, mert igazán bele tudja élni magát a szerepekbe, hiszen az 1989-es rendszerváltás utáni időszakot írja le, sokak szerint élethűen. Két évad után a csatorna úgy döntött, hogy folytatja, így a harmadik évad elkészítése ezekben a percekben is folyamatában van. 2018-ban fogja az HBO műsorra tűzni, egyelőre pontosabb dátumot még nem árultak el.

Riverdale

Egy vérbeli tinisorozat, tinikkel, kalandjaikkal, szenvedéseikkel a felnőtté válástól, a családi és helyi titkoktól. Az utolsó rész ugyebár ott maradt abba, hogy Archie apját meglőtték, ha láttad ezt a sorozatot, biztosan emlékszel, hogy ez lesz a második évad első részének első fontos kérdése. Továbbá, ismét sejtetős és mégis titokzatos teaser-trailerek hada került fel a YouTube-ra, úgyhogy valószínű, hogy a második évad az elsőhöz hasonlóan tele lesz megoldásra váró rejtéllyel. Mindenesetre, nem is kell, hogy egy sorozatban mindig minden a néző elé táruljon, különben oda az izgalom, nemde?

 

Jó hír, hogy a sorozatra már nem kell sokat várni, hiszen az amerikai The CW csatorna 2017. október 11-én este vetíti az új évad első részét.

13 Reasons Why

Hatalmas vihart kavart a 13 Reasons Why (13 okom volt) érkezése a Netflix nevű filmek és sorozatok streamelését kínáló oldalra. Hannak Baker története folytatódik, ezt a Netflix hónapokkal ezelőtt jelentette be egy rövid teaser-videóval.

 

Rengeteg tüske maradt bennünk, hiszen végül ott hagyták abba, hogy sehol: Hannah szülei éppencsak megtudták az utolsó percekben, hogy mi történt, a legvégén Jessica mégsem mondja el a megerőszakolós sztorit, s azt se felejtsük el, amit Alex tett önmagával. Így a folytatás adott, meg is kapjuk, de ezt is már csak jövőre.

Stranger things

Nehéz annyira lebilincselő sci-fi horrort találni, mint a Stranger things. A fimet még az imdb szavazói is elégé elismerik, csaknem háromszázötvenezer szavazattal a film átlagpontszáma 8,9 a maximális tízhez képest.  Fogalmunk sincs, mit hozhat a második évad, egy viszont biztos: hasonló rejtélyeket, mint az első. Nem is kell rá sokat várni, új részekkel legközelebb idén október 27-én jelentkezik a sorozat a Netflixen.

A visszatérők – The 100

Az eddig említett sorozatok mind még csak az első vagy második évadnál tartanak, de A visszatérőkből már négy évadot toltak le. A visszatérők, vagyis a The 100 című sorozatból tehát most várjuk az ötödiket. Ott hagytuk ugye ezt abba, hogy Clarke maradt egyedül, aki túlélte a sugárzást a felszínen, páran az űrbe menekültek a sugárzás elől, páran pedig egy bunkerbe, a többiek pedig elhaláloztak. Clarke azt hiszi, hogy Bellamy és a többiek jöttek vissza, de nem így történt, valaki más jött, még nem tudjuk, hogy ki, de már állatira kíváncsiak vagyunk rá. Nos, jövőre ezt is megtudjuk. Pontos dátum ennél sincs, annyit tudunk, hogy 2018 első néhány hónapjában kerül adásba.