Ezt nézed:  / Színes / 5 szörnyűség, amit Bella Thorne megtett

5 szörnyűség, amit Bella Thorne megtett

Bella Thorne évente több remek filmmel jön ki, aminek nagy többsége a tinédzserkorúakat célozza meg, és úgy általában mindegyiknek van valami tanulsága, ami azt üzeni, hogy jónak lenni jó. A való életben azonban nem éppen aszerint él, amit a filmjei tanítani akarnak.

Ebben a cikkben öt olyan szörnyű sztorit mesélünk el, amikben Bella Thorne megmutatta, milyen egy igazi rosszlány.

1. A bátyja volt barátnőjével kavart.

Bella 2016-ban osztotta meg a világgal, hogy a férfiak mellett a nőkhöz is vonzódik. Ugyanebben az évben posztolt egy videót a saját bátyja volt barátnőjével csókolózott.

2. Charlie Puth-tal csalta meg Tyler Posey-t.

Amikor Bella még nagyban a Teen Wolf színészével volt együtt, egy floridai rendezvényen összeakadt Charlie Puth énekessel 2016 végén. Egy fotó készült róluk, amint éppen összemelegednek.

Charlie elvileg úgy tudta, hogy Bella és  Tyler már szakítottak akkorra. Aztán felmerült, hogy mégsem volt meg az a szakítás, s később Charlie azt posztolta a Twitteren, hogy ő nem tudta, hogy a lány és Tyler még egy pár. Az énekes egy Twitter-posztban állt ki Tyler mellett.

“Nem ismerem Tylert személyesen, de abban biztos vagyok, hogy nem ezt érdemli. Bella nekem azt mondta, hogy már nincsenek együtt. Ez teljesen új hír volt nekem is”

–  írta a posztban egészen pontosan Charlie.

3. Miután Charlie ezt nyilatkozta a világnak, Bella hazugnak nevezte Charlie-t.

Egy posztban még akkor leírta Bella, hogy igazából a Teen Wolf szereplőjével akkor már nem voltak együtt, ezzel cáfolva Charlie posztját. Amikor pedig egy interjúban erről faggatták tavaly júliusban, Bella szó szerint hazugnak nevezte Charlie-t, amiért az ellenkezőjét állította.

4. Büszkén mutogatja, ahogyan 21 alatt alkoholizál.

Ne felejtsük el, hogy Bella még csak húsz, s az Egyesült Államok törvényei szerint huszonegy éves kor alatt az alkoholfogyasztás tilos. A törvény persze nem szabott gátat Bellának, hogy azt tegye, amihez kedve van, és a közösségimédia-oldalakon is hirdesse, hogy fittyet hány a szabályokra, ő akkor is iszik, ha inni akar.

5. Sértegette PewDiePie-t, miközben átadott neki egy díjat.

Bella Thorne a 2015-ös Teen Choice Awards díjátadón volt díjátadó Gregg Sulkinnal együtt és éppen a svéd YouTube-sztárnak, PewDiePie-nak kellett átadnia a díját, aki úgy konferált fel, hogy

“Felix valami, valami, valami, tudod mit? Gyere ki, ha hallani akarod a neved többi részét is!”

PewDiePie egyébként nem volt ott ezen az estén, és a rajongók azt gondolták, hogy ezért sértegette így őt Bella. Aztán a nagy kiakadás után Bella írt egy Twitter-posztot, amiben leírta, hogy ez egy vicc volt, amit ráadásul a díjátadó forgatókönyvírói írtak meg előre neki mint egy jó viccet. Hát, akkor vagy nem vicc volt, vagy nem úgy sült el, ahogy azt képzelték. A lényeg, hogy Bella nem jött ki jól belőle a kedvelői szemében.

(via thetalko.com)