Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Miért magányosak a gyönyörű lányok?

Miért magányosak a gyönyörű lányok?

A mondás szerint minél szebb egy nő, annál magányosabb. Vajon ez tényleg igaz? Mi az oka, hogy a szebbnél szebb lányok egyedül, barátok és szerelem nélkül élnek? Lányok ne búsuljatok, nem bennetek van a hiba! A szépség nem bűn. Összeszedtük a leggyakoribb okokat, hogy miért vagytok magányosak.

Önbizalom

Egy szép nő minden férfi tekintetét vonzza. Ez azonban még nem elég ahhoz, hogy komolyabbra is forduljon a dolog. Ha a pasinak nincs elég önbizalma, biztos, hogy inkább a könnyebb utat választja. Ugye fiúk? Féltek a visszautasítástól? Lehet, hogy a kiszemeltetek gyönyörű, és a szívetek mélyén azt gondoljátok, hogy esélyetek sincs nála, de egy próbát megér!  A szép lányok sem harapnak, és ők is ugyanúgy értékelik a kedves szavakat.

önbizalom

Forrás: http://psychologyformarketers.com/

Féltékenység

A féltékenység egyébként is minden kapcsolat megkeserítője. Hát még akkor, ha a párod a legszebb nő a városban! Egyet ne felejts el! Attól, hogy gyönyörű, még lehet hűséges.  A legtöbb pasi rögtön a legrosszabbra gondol, ha barátnője körül sündörögnek a hódolók. Ne féltékenykedj! Téged választott, téged szeret. Inkább légy büszke rá, hogy mások is szépnek látják.

Forrás: mkserialblog.files.wordpress.com

Forrás: mkserialblog.files.wordpress.com

Előítéletek

Ha egy nő feltűnően szép, az emberek hajlamosak azt gondolni, hogy vagy buta, vagy beképzelt, vagy könnyűvérű, vagy mindhárom. Ezeket az előítéleteket egyáltalán nem könnyű lemosnia magáról egy nőnek sem. Valószínűleg pont ezért nem közelednek feléjük a rendes srácok, és nem barátkoznak velük az átlagos lányok. Véleményem szerint mindenki megérdemel egy esélyt függetlenül attól, hogy néz ki, hogy bebizonyítsa milyen ember valójában. Ne tévesszenek meg a külsőségek.

Forrás: http://i.ytimg.com/

Forrás: http://i.ytimg.com/

Irigység

A párkapcsolatokon túl a baráti viszonyokra is kihathat, ha valaki után lépten-nyomon megfordulnak a férfiak az utcán. Sok lány egyáltalán nem is szeretne tőle szebb barátnővel bulizni, szórakozni. Valóban kellemetlen, ha legjobb barátnőnk a pasik álma, mi pedig szürke kisegérként követjük, amerre jár. Az egyetlen megoldás, ha ez inkább inspirál, mint irritál minket. Kérjünk tanácsot, próbáljunk felzárkózni, motiváljon az, amit látunk. Mindenki lehet jó nő, csak tenni kell érte!

AR-131019719

Forrás: sbthink.com

 

Borítókép: https://harleysnode.files.wordpress.com

Miért magányosak a gyönyörű lányok?
Szerinted miért magányosak a gyönyörű lányok?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share