Ezt nézed:  / Pszicho, szex / 5 szuper program pároknak

5 szuper program pároknak

Nálatok is előfordul, hogy kedvetek lenni megindulni, csak épp ötletetek nincs? Pénztárcabarát programokat kitalálni néha kihívást jelenthet, de mi ebben is segítünk. Ha inkább az egész napos ágyban fetrengés és tévézés helyett aktívan töltenétek a hétvégét, mutatunk pár tippet!

large-7

Induljatok el felfedezni a várost!

Nap mint nap ugyan azon az útvonalon ingázunk mindannyian, így nehéz felfedezni a város szépségeit. Budapestnél azonban nincs is gyönyörűbb város a világon, így bátran kapjátok fel a fényképzőgépet és egy pár kényelmes cipellőt! Kerüljétek a szokásos turista- és randihelyszíneket, hisz ezeket már mindenki ismeri… A Budai Vár, a Parlament, a Lánchíd és társai mind gyönyörűek, de az igazi belváros is vár rátok! Vesszetek el az kis eldugott pesti utcácskákban, kóricáljatok egyet a Duna-parton, majd az esti, sejtelmesen kivilágított Kazincy utcán! Ne nyúljatok az okostelefon térképéhez, a lényeg, hogy eltévedjetek a gyönyörű, városi rengetegben!

large-12

Keressetek kiállításokat!

Múzeumba járni nem a legizgibb dolog, és mindenkinek a kötelező osztálykirándulás jut róla eszébe. Egy kortárs kiállítás azonban egészen más világ, és számos eddig soha nem látott dologgal ismerkedhettek meg.

large-22

Rétesezzetek Normafán!

Egy kiadós kirándulás mindig jó program. Olyan szerencsénk van, hogy a fővárost se kell elhagyni, ha egy kis természetre vágyna a budapesti városlakó. Számos szuper túraútvonal lelhető fel a főváros határain belül is. Ha egy isteni rétest is betolnátok a testmozgás után, akkor Normafa a ti helyetek. Ha már arra jártok, a randit egy romantikus libegőzéssel, vagy kisvasútozással koronázzátok meg!

large-33

Romantikázzatok a Duna-parton!

A Kopaszi gát vagy a Római part remek randihelyszín, ha kicsit melegebbre fordul az idő. Bújjatok össze egy fa tövében, hiszen a természet lágy ölén órákig lehet beszélgetni úgy, hogy egy lélek sem zavar meg titeket.

large-42

Ismerkedjetek!

Nem kell félni egy kis barátkozástól! Bátran mutatkozzatok be baráti társaságoknak vagy más pároknak. Új embereket megismerni nagyon izgalmas elfoglaltság, és olyan tapasztalatokat nyerhettek, amit a megszokott társaságotokban nem biztos, hogy sikerülne. Ne legyetek zavarban, hiszen ismerkedni mindenki szeret. A legrosszabb esetben nem viszonozzák az érdeklődést, ez esetben reppenjetek tovább egy újabb csoporthoz!

large-52

5 szuper program pároknak
Ti gyakran mozdultok ki a szerelmeddel?

A képek forrása a weheartit.com.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share