Igazi romantikus sztori – Így köttetett a világ első Instagram-házassága

Rovat

Megosztás

Mindannyian hallottunk már happy enddel végződő találkozásokról az interneten. De egy dubaji pár azt állítja, ők voltak az elsők, akik az Instagramon jöttek össze.

Sindy Brazíliában vette meg élete első külföldre szóló repülőjegyét, hogy egyből 12 ezer kilométert repüljön – egy Dubajban élő férfihez, akit csak virtuálisan ismert néhány hónapja, egy random hozzászólás miatt az Instagramról. Egy évvel később már férj és feleség voltak, és néhány hónap múlva ünneplik az első házassági évfordulójukat.

Azonnal egymásra hangolódtak – meséli a Khaleej Times-nak a 23 éves Sindy Guimaraes.

“Olyan volt, mint amit a könyvekben olvasol vagy a moziban látsz.”

A 21 éves, Indiában született dubaji Hamza Feroz Mohammed kommentelte Sindy egyik fotóját, aztán csevegni kezdtek. Így kezdődött. Most azt állítják, ők az első pár a világon, akik úgy kötöttek házasságot, hogy az Instagramon jöttek össze- írja a Globoport.hu. 

“Az első chatelés idején hétórányi időeltolódás volt köztünk. De olyan természetes volt minden: mintha két régi barát beszélgetett volna a sulitól kezdve az ételekig mindenről.” Ami leginkább meglepte őket, az volt, hogy mennyi bennük a közös, jóllehet teljesen más kultúrában éltek, más tradíciók között, és a neveltetésük is totál különböző volt. “Annyira mások voltunk és mégis annyira egyformák”

– mondja Sindy.

AR-302149832.jpg&NCS_modified=&imageversion=1by1&exif=

“Először azt hittem, nyomozott egy kicsit utánam más közösségi oldalakon, onnét tudja, hogy mi érdekel. De tévedtem.”

A barátságot aztán elmélyítette a naponkénti kapcsolat a WhatsAppon és a Skype-on. “Soha nem rejtettünk el semmit a másik elől, lassan már egymás mindennapos rutinját is ismertük.” Így történt, hogy mindkét családot sokkolva Sindy megvette azt a bizonyos repjgyet. és 14 órás út után Dubajban landolt, ahol aztán el is jegyezték egymást.

“Mindenki azt hitte, hogy megőrültem, amiért elhagyom a hazámat, hogy találkozzak valakivel, akit még az életben nem láttam személyesen… De tudtam, hogy ezt kell tennem.”

Egyikük családja sem támogatta a döntésüket. A kulturális különbségekre még rátett az is, hogy a lány keresztény volt, a fiú meg muszlim. De Sindy első, 20 napos dubaji tartózkodása alatt megtört a jég. “Hamza szülei indiai menyet akartak, nem csoda, hogy nem repdestek az örömtől. De ezt is legyőztük.”

10451850_230241887185354_4523728750316086069_n

Egy hónap múlva Hamza utazott Brazíliába, hogy Sindy családjával találkozzon. A lány apjának még akkor is fenntartásai voltak. “Minden nagyon gyorsan történt. Tavaly márciusban összeházasodtunk Dubajban.”

De csak májusban tört meg a jég, amikor Indiában is tartottak egy esküvőt. Sindy azt mondja, akkor kapta meg az apai áldást. Azóta Dubajban élnek, és Sindy másokat is arra bátorít: ne féljenek egy kapcsolattól, bárhol is kezdődik az. Akár az Instagramon…

Így köttetett a világ első Instagram-házassága
Te ismerkedtél már valamelyik közösségi médián?

Foto: khaleejtimes.com,unfundedgaming

Forrás: Globoport.hu

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,875RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta