Ezt nézed:  / Divat/Életmód / 5 tipp, hogy megálld a nasizást

5 tipp, hogy megálld a nasizást

Ebben a cikkünkben öt olyan módszert mutatunk be, amellyel sikeresen leállhatsz a mértéktelen nassolásról. Ha te is eszméletlenül szeretsz nassolni, és szeretnél leállni a cuccról, íme, öt módszer, amelyek biztosan segíteni fognak.

1. Egyél darabról darabra!

Az igazság az, hogyha lelassítod magad, akkor hosszabb ideig eszel, és a cukor eljut a véráramodba, akkor hamarabb jóllakottnak érzed magad. Próbálj meg olyan gyümölcsöket enni, amelyeket meg kell hámozni megevés előtt, és ne előre hámozd meg őket, hanem egyesével, ahogyan eszed. Meghámozod, megeszed, meghámozod, megeszed, és már jól is laktál. Mert miközben hámoztál, a tested dolgozott, jóllakott.

Gif: Tumblr

Gif: Tumblr

 

2. Bánj úgy a nasival, mint az étellel!

A nasizást általában az ágyon vagy a kanapénz szétfolyva tesszük. Nem, nem így kell. Normálisan, leülve az asztalhoz, mint egy rendes étkezésnél. Ha így teszel, hamarabb fogod elérni a telítettség érzését.

Gif: Gifwave.com

Gif: Gifwave.com

3. Fókuszálj a nasira!

Ne tévézz, hallgass zenét vagy beszélj a telefonodon evés közben! Ha közben nem figyelsz másra, csak a kajára, hamarabb telített leszel!

Giphy.com

Giphy.com

 

4. Kontrolláld magad!

Ha már mindenképpen nassolásra kerül a sor, érd be kevesebbel! Egy olyan adagot tegyél a tányérodba, ami még egészséges mennyiségű, de ne az egész zacskó chips-szel ülj le enni!

Gif: Buzzfeed.com

Gif: Buzzfeed.com

 

5. Amikor már végképp nem tudod megállni, moss fogat!

Ha már végképp nem tudod, hogy hogyan állítsd meg a nassolásodat, egyszerűen moss fogat. Ki szereti a fogkrémes ízű ételeket?

Gif: Buzzfeed.com

Gif: Buzzfeed.com

 

Nassolás
Te szoktál nasizni?

Borítókép: Haltonparentsblog.ca