5 trükk, hogy ne laposodjon el a kapcsolatod

Rovat

Megosztás

Egy kapcsolat bármikor képes kicsit megszürkülni. Sokat kell érte dolgozni, akár egy hónapja, akár egy éve vagytok együtt. Íme, 5 trükk, amivel megelőzheted a bajt!

1. Beszélgetni kell!

A beszélgetés csodákra képes. Amíg kíváncsiak vagytok egymásra, addig nem lehet baj. Hallgassátok meg egymás bajait, örömeit, mindennapjait. Jó lesz!

Hey_talk_to_me_I_can_help_you

2. Randizzatok

Persze, nem kell folyton, és nem bármi áron. De néha szakítsatok időt arra, hogy kimozdultok a megszokott környezetből, és elmentek meginni egy kávét, vagy vacsiztok egyet.

perfect-date

3. Menjetek el kettesben bulizni!

Persze, nyilván szórakoztok a barátaitokkal – de voltatok már kettesben partizni? Telefonokat le, beszélgetés, iszogatás, tánc – istenien fel tudja pörgetni a suli-munka-után-találkozunk-féle eltunyulást.

tumblr_lncs98D8kK1qax34ro1_500

4. Telefonokat le.

Sajnos, életünk nagy részét telefonnal a kezünkben éljük – próbáljatok meg egy fél, vagy akár, ha bátrak vagytok, egy napot telefon nélkül. Figyeljetek csak a másikra. Nehéz, de élvezetes a végeredmény!

php9jbhc5

5. Intimitás

Szex, nem szex, csók, nem csók – lényeg a lényeg, hogy a bizalom kell az intimitáshoz, a bizalom kell a beszélgetéshez. Szóval kezdjétek az elejéről, és a vége az lesz, hogy folyton simogatni fogjátok egymást 😀

ma862

 

5 trükk, hogy ne laposodjon el a kapcsolatod
Te megpróbálnád ezeket?

 

 

Képek: http://cdn.healthworks.my/wp-content/uploads/2014/05/relatioship.jpg, dc670.4shared.com, 33.media.tumblr.com, getgoodgame.com.au/wp-content/uploads/2013/07/perfect-date.jpg, d1lalstwiwz2br.cloudfront.net, http://image.hotdog.hu/user/Angel-Heart4/profil/ma862.gif

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta