Őrület, mennyit keresnek! Ők a legjobban fizetett TikTok sztárok

Rovat

Megosztás

A celebek legújabb generációja határozottan a TikTok-ról indul, a legnépszerűbbek pedig hatalmas pénzeket keresnek egy-egy poszttal.

Gondoltad volna, hogy akár 50 milliót is lehet keresni egy TikTok poszttal? A legnagyobb TikTok sztárok már lassan verik az Insta és YouTube generációt, igaz, köztük többen szinte minden platformon ott vannak. Azt, hogy mégis mennyit keresnek, nem könnyű megbecsülni, az Online Casinos most mégis összegyűjtötte a bevételeket, amiktől a lélegzetünk is elállt!

Loren Gray: $175,000/poszt, azaz 51.4 millió forint/poszt!

40 millió követővel ő áll a TikTok csúcsán, ezért nem meglepő, hogy ő keresi a legtöbb pénzt. Eredetileg a Musical.ly-n kezdte, most lip-syncing, éneklős és táncos videókat tesz fel a TikTok, Insta és YouTube platformokra.

Baby Ariel: $150,000/post, azaz 44 millió forint/poszt!

30 millió követő és hasonló karrier, mint az első helyezett: Baby Ariel szintén a Musical.ly-n indult, most pedig lip-syncben nyomul. A 19 éves TikTok sztár már a Zombies 2-ben is kipróbálta magát, saját zenét ír és emoji appja is van az őrületes TikTok videói mellett.

Zach King: $135,000/poszt, azaz 39.7 millió forint/poszt!

Ő kicsit kilóg a sorból, hiszen 30 éves és már több, mint 10 éve ott van a YouTube-on saját csatornájával, amin először Final Cut Pro tippeket adott, majd váltott a Vine-ra. Most 36 millió követője van a TikTok-on és ezzel ő a harmadik legjobban kereső celeb az appon.

Őrület, mennyit keresnek! Ők a legjobban fizetett TikTok sztárok
Te ismered a külföldi TikTok celebeket?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta