5 trükk, hogy Te is megtaláld az igaz szerelmet

Rovat

Megosztás

Rózsaszín köd, boldogság löket, repkedő pillangók a gyomrodban. Ugye Te is szívesen csatlakoznál a szerelmesek táborához? Már csak meg kell találnod a megfelelő embert! Az Igazira rálelni soha nem volt könnyű, de nem is lehetetlen! Olvasd el az alábbi 5 tippet és indulj vadászatra!

1. Légy önmagad! Az első lépés az, hogy szeresd magad, találd meg mi tesz boldoggá, és ha ez már megvan azt más is észre fogja venni. Az alakoskodás, szerepjátszás nem vezet sehová és nagyon könnyű kiszúrni, ha valaki nem önmagát adja, a természetességnél és önbizalomnál viszont kevés vonzóbb dolog van!

2. Mutasd a legjobb arcodat, hozd ki magadból a legtöbbet! Találd meg azt a mozgásformát, ami a leginkább illik hozzád, ne süppedj folyton kajakómába és fejezd be a panaszkodást is.  Koncentrálj arra, hogy meg tudd látni a dolgok jó oldalát. Ez így jó vaskos közhelynek hangzik, de hidd el, egy pozitív, kiegyensúlyozott személyiség körül csakúgy rajzanak az emberek!

3. Légy magabiztos! Higgy magadban, a döntéseidben és abban, hogy Neked is jogod van szerelmesnek lenni. Ez  a magabiztosság azt is jelentse, hogy akár egyedül is teljes értékű embernek érzed magad, aki nem hajszolja megszállottan a szerelmet. Amíg nem talál Rád a nagy Ő vagy fordítva, addig sem vagy fél ember, légy elég önmagadnak!

4. Légy nyitott! Ez nem azt jelenti, hogy vesd rá magad az első szembejövőre, hanem csupán annyit, hogy járj nyitott szemmel, lásd meg a lehetőségeket és használd ki őket az ismerkedésre, ha úgy alakul.

5. Légy boldog! Ez talán a legfontosabb dolog, a boldogságnak ugyanis magnetikus ereje van! Szóval fókuszálj arra, amit szeretsz, azokra, akiket szeretsz és meglátod hamarosan le sem tudod majd vakarni magadról a hódolókat!

 

Olvass még!

5 trükk, hogy megtaláld a szerelmet
Hol ismerkedsz?

Képek: bhmpics

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta