6 ok, amiért menő, ha az anyukád a legjobb barátnőd!

Rovat

Megosztás

A szülők minden tini életében külön kategóriát képeznek, de legalábbis olyanok, mintha másik bolygóról jöttek volna. Pedig vannak, akik nem csak az örökös harc perspektívájából szemlélik az ősöket, sőt elég jól kijönnek velük. Egyesek odáig merészkednek, hogy az anyukájukat hívják a legjobb barátnőjüknek! Ez most ciki vagy menő? Szerintünk egyértelműen az utóbbi, és erre van hat okunk is!

Az anya-lánya barátság tökéletes megvalósulását kicsit mindenki úgy képzeli el, mint a Szívek szállodája Gilmore lányainak kapcsolatát, akik bármiről órákig képesek sziporkázóan, szellemes és követhetetlen csevegést folytatni, csereberélik a ruháikat, együtt rendeznek a kanapén kajaorgiával egybekötött mozimaratont, és a kisebb-nagyobb nézeteltérések ellenére is a végsőkig támogatják egymást, ha szerelemről vagy családról van szó. De ez a valóságban is lehetséges, és nem csak hollywoodi álomkép csupán. Ráadásul számos előnnyel jár.

1. Kölcsönveheted a ruháit.

Amikor még kicsi voltál, Te is biztosan felpróbáltad Anyukád magassarkúit, belekontárkodtál a sminkes szekrényébe. Most már elég nagy vagy ahhoz, hogy passzoljanak Rád a ruhái, és bármikor kölcsönvedd a menőbb darabjait.

2. Könnyebben elenged randizni.

Nem kell előtte titkolóznod, sőt kötelező program kitárgyalni a fiúügyeket. Ha tudja, mi játszódik le benned, mi történik Veled, Ő is könnyebben enged el randira, sőt veled együtt izgul.

3. Meghallgathatod az Ő fiatalkori sztorijait, amelyekből tanulhatsz, és az nem idegesítő hegyibeszédként fog hatni.

Ő is volt fiatal, ezeket a történeteket élményként hallani pedig sokkal szórakoztatóbb, mint a bezzeg én megmondtam kezdetű mondatok kötelező példálózásaiként.

4. Együtt is csinálhattok csajos programokat.

Shopping, mozi vagy egy kis sütizés beszélgetéssel körítve? Ő biztosan mindig kapható rá!

5. Biztos lehetsz benne, hogy hátsó szándék nélkül szeret, érdeklődik és hallgat meg.

Hiszen az Anyukád! Lehet, hogy néha kicsit túlaggódja a a dolgokat, de rá mindig számíthatsz, ha ki szeretnéd önteni a lelked valakinek.

6. Olyan ügyekben is tud tanácsot adni, amiben a többi korodbeli nem.

Egy csomó olyan dolog van, amiről a csajokkal is beszélgettek, de még nem igazán tapasztaltátok meg, nem tudtok egymásnak tanácsot adni. Anyukád mindkettőből jelesre vizsgázik, hiszen megélte.

Olvass tovább!

Anyukám a barátnőm
Te beszélgetsz anyukáddal csajos dolgokról, amikről a barátnőiddel is?

Képek: thesoulsisterhood, giphy, tumblr

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta