6 tipp, hogyan kerülj közel valakihez, anélkül, hogy nyomulnál

Rovat

Megosztás

Sok szerelmes kamasz hajlamos túlzásokba esni, amikor igyekszik közelebb kerülni a kiszemeltjéhez. A szubjektív, érzelmekkel túlfűtött helyzetmegítélés akárkit könnyedén tévútra tud vinni. A következőkben adunk néhány tippet, hogy hogyan lehettek anélkül kedvesek és megnyerőek, hogy az idegesítő, vagy cikis lenne.

1. Első szavak, az ismerkedés első fázisa

par_pult_pezsgo.www.femina.hu

Mindig gondot okoz, hogyan kezdeményezz beszélgetést valakivel, akit nem ismertél korábban. Ha egy suliba jártok, vagy ha van valami egyéb összekötő szál, természetesebben könnyebb a helyzet. Ami minden esetben a legfontosabb, hogy ne lássa rajtad a kiszemelted, hogy teljesen odáig vagy érte. Keress valami közös pontot, akár egy embert, akár egy témát, ami érdekelheti, és teljesen természetesen kezdj el beszélgetni róla. Legyél mindig érdeklődő, és hallgasd végig amit mond! Ha nem teregeted rögtön ki a lapjaidat, csak kedvesen barátkozol, sosem válhatsz nevetségessé.

 2. Mélyebb beszélgetések

Olvasd-a-testét-51. www.pecsama.hu

Ugorj szintet! Ha azt látod, hogy szimpatizál veled, egy idő után kezdj el komolyabb témákról beszélgetni vele. Figyeld meg, hogy a bizalmába fogad e! A sablonos suli, barátok, hány tesód és hány kutyád van- hoz hasonló dolgok után következhetnek egyéb, személyesebb témák. Az  mindig jó jel, ha mesél a lelkivilágáról. Hallgasd végig, legyél megértő, de azért figyelj rá oda, hogy ne válj a lelki szemetesévé! Ha pedig valamit nem akar egyből elmesélni, sose erőltesd!

3. Nevettesd meg! 

par_nyugagy_molo

Egy jó tréfa, egy kiadós nevetés mindig közelebb hoz egymáshoz két embert. Ha nevet a vicceiden, az már fél siker! Viszont vigyázz rá, hogy ne viccelődj olyan dolgokkal, amik esetleg rosszul eshetnek neki, vagy sértik a családját, barátait. Ugrasd aranyosan, és kedvesen, vagy vedd elő a legviccesebb történeteidet! Mindenkinek van a tarsolyában egy-két olyan nevetséges sztori, amivel mindig eléri a várt hatást.

4. Legyél más mint a többiek! 

136491521845

Mi az a tulajdonságod, ami különlegessé tesz? Van egy érdekes hobbid? Élsportoló vagy? Gyűjtöd a régi képeslapokat, vagy szeretsz fényképezni? Mindenkiben van valami, amitől más lesz, mint a többiek. Valami, amiben jobb, mint mások. Ne szégyellj beszélni a különös gondolataidról, vagy arról az elfoglaltságodról, ami esetleg elsőre furcsának tűnhet! Lehet, hogy éppen amiatt fog beléd szeretni.

5. Lepd meg! 

200441388-001-1-1024x682.mediacio.nyitottszemmel.hu

Ha már elég közel kerültetek egymáshoz, némi bizalmi kötelék is elkezdett kialakulni köztetek, jöhet valami merészebb. Hívd el egy érdekes randira! Ne moziba, sétálni, vagy étterembe vidd. Találj ki valami extrább dolgot. Menjetek el a kedvenc helyedre a városban, meséld el neki, hogy miért olyan fontos neked az a hely. Ne mond meg neki előre, hova fogtok menni. Legyél játékos, és jókedvű! Ne görcsölj rá a dologra, és ne is tégy úgy, mintha ez különösebben randi lenne. Had izguljon ő is egy kicsit!

6. Sose akard megérinteni vagy megcsókolni idő előtt

par_szerelem

Sokan ott rontják el, hogy túl hamar bepróbálkoznak. Egy nevetés, vagy két mosoly még nem biztos, hogy azt jelenti: azt tehetsz velem, amit szeretnél. Ne támadd le azonnal! Lehet, hogy teljesen elveszed a kedvét, ha túl nyomulós vagy. Fokozd a feszültséget, és inkább még akkor is várasson magára az a csók, ha már biztos lehetsz benne, hogy nem fog visszautasítani. Talán éppen azok a legszebb pillanatai egy kapcsolatnak, amikor még csak lámpalázasan, kicsit izgulva beszélgetnek egymással a felek. Ne ugord át ezt az időszakot, és akkor nagyobb valószínűséggel beléd is szeret.

Első csók
Szerinted jó ötlet első randin bepróbálkozni?

Képek:

www.femina.hu

www.pecsama.hu

www.citybrands.hu

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta