Ezt nézed:  / Pszicho, szex / 7 film, amit a pasiddal is megnézhetsz

7 film, amit a pasiddal is megnézhetsz

Sokan lehurrogják, ha a randi mozi, pedig a filmezés egy jó alkalom lehet arra, hogy egy kicsit jobban megismerjétek egymást, hiszen, ha nem valami romantikus tömegfilmet, hanem gondolatébresztő filmeket néztek, utána megvitathatjátok, mit gondoltok róla! Nézzünk pár filmet, ami alkalmas lehet erre 😉

1. Az izgalmas: A Wall Street farkasa

Jordan Belfort író a saját nevét adta filmje főszereplőjének, akit Leonardo DiCaprio alakít, nem is akárhogy!  A film szórakoztató, izgalmas és fordulatos: ezen biztos nem fogtok unatkozni a barátoddal!

uuu

2. A romantikus: A nagy Gatsby

Szintén egy Leonardo-féle klasszikus film, amit azoknak is ajánlunk, akik a rendező, Baz Luhrmann Romeó és Júliáját is kedvelik, ugyanis hatásában és képi világában hasonlónak mondhatóak. No és itt is bele kell halni a szerelembe… szóval nem árt a zsepiket előkészíteni!

pp

3. A beszélgetésindító: Felhőatlasz

Ha az a célotok, hogy egy jót tudjatok majd beszélgetni a film után, netán a kapcsolat elején vagytok, és kíváncsiak vagytok a másik véleményére, gondolataira, világról alkotott véleményére, akkor ez a film nagyon jó alkalmat adhat erre!

oo

4. A klasszikus:  A függetlenség napja

A 96-os földönkívüli támadást feldolgozó film a filmtörténet egyik klasszikusa és mint a legtöbb klasszikusból (lásd Jurassic Park) ebből is készítettek második részt,  ami nemrég jelent meg. Így akár arra hivatkozva, hogy “nézzük meg a második részt!” duplaannyi ideig leshetitek összebújva, hogyan nem pusztítják el a Földet az izék.

ee

5. A nagyon durva: Hetedik

Na ez, ahogy Olivér mondaná: nagggyon durva! De tényleg. Davis Fincher rendező és  a két zseniális színész (Brad Pitt és Morgan Freeman) nem semmit alkottak azzal, hogy feldolgozták a hét fő bűnt thrillerben. Ha az a cél, hogy sokszor odabújhass a párodhoz, ez jó választás, mert sokszor fogod úgy érezni, most nem akarsz odanézni.

hetedik_3

6. Az akciódús: Törvénytisztelő polgár

F. Gary Grey filmjének főhőse a lányszíveket melengető külsejű Gerard Butler, aki a családja haláláért cserébe kinyír egy fél várost. Ki ne szeretne egy ilyen férjet? 🙂

ClickHandler.ashx

7. A zseniális magyar film: Szomorú vasárnap

A magyar filmek megítélése gyakran viszontagságos a magyar közönség előtt, hiszen a mai filmek némelyike kissé klisés, mondhatni, egy kaptafára való. Ám az 1999-ben megjelent Szomorú vasárnap, ami a 30-as évek Budapestjét eleveníti meg és azon belül is egy legendás, nagy szerelmi háromszöget. kimagaslik ezek közül a produktumok közül. Zseniális történetvezetés, hihető színészi alakítás és sematikamentes karakterek jellemzik a filmet. Ha romantikát, érzelmet szeretnétek szép történelmi háttérbe ágyazva, ezt ajánljuk.

szomoru-vasarnap

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share