Ezt nézed:  / Hírek / Suli / 5 dolog, amit tudnod kell a kolis életről

5 dolog, amit tudnod kell a kolis életről

Felvettek az egyetemre/ fősulira, és már csak annyi van hátra, hogy beköltözz a koliba? Ha gimiben még nem voltál kollégiumi lakó, ez a cikk neked szól, hogy fel tudj készülni, mi is fog rád ott “bent” várni….Muhahaha.

1. Baromi jó csapat jöhet össze 

Ha nem is fogsz mindenkit száz százalékosan bírni, akkor is tuti, hogy 1-2 emberrel hihetetlenül jól megtalálod majd a közös nevezőt, és olyan lesz, mintha újdonsült tesókkal áldott volna meg az ég. Ha pedig mindenki irtó jófej a szobában, annál királyabb nincs is. Egész napos hülyülések, szivatások, és mély beszélgetések tárháza vár rád. Ugye, hogy jól hangzik?

sideba

2. Itt minden “közös” 

Ha kolis leszel, nem árt felkészülnöd arra, hogy nagy a valószínűsége annak, hogy a ruháid heti szinten kölcsön lesznek kérve, de te is bárkitől elkérhetsz egy király partyruhát, mert itt minden “közös”. Ha eltűnik a zoknid, akkor se kell aggódni, csak benyúlsz a kedvenc szobatársad szekrényébe, hiszen ez tök megengedett.

giveit

3. A kaja sajnos itt is szar

Ki kell, hogy ábrándítsunk, ha abban reménykedtél, hogy jobb lesz, mint a menzakoszt… Sajnos nem. Néha azonban egész ehető. Ha úgy fogjuk fel, diétának tökéletes.

tumblr_n1xvcrm0xC1rr7wvfo1_500

 

4. Ha szar a kedved, tuti azonnal jókedvre derítenek

A korábbi, nem túl kellemes tudnivaló után jöjjön valami pozitívabb: itt sose fogod magányosnak és szomorúnak érezni magad, ha mégis, valakinek úgyis feltűnik, és ezerrel azon fog dolgozni majd, hogy javítson a kedveden.

 

0a5b3d71-9078-4aa0-9459-c017257b9e75

 

5. Néha herótod lesz az egésztől, és alig várod majd, hogy végre nyugi legyen

Nincs is rosszabb, mint egy fárasztó nap után hallgatni a többiek folyamatos fecsegését és hülyeségét, de egy idő után ezt is simán megszokod, sőt igényled.

minions2

 

 

5 dolog, amit tudnod kell a kolis életről
Te várod már, hogy beköltözhess a koliba?

 

Fotó/gif: www.hexjam.com, forums.khinsider.com, www.playbuzz.com, mustsharenews.com, fyeahfriendsgifs.tumblr.com, www.evangel.edu

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share