Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / 7 tipp, hogy TE legyél a tökéletes barátnő!

7 tipp, hogy TE legyél a tökéletes barátnő!

Nem kell Megan Fox-nak születned ahhoz, hogy tökéletes barátnő lehess. Nincs más tennivalód,csak tartsd be mind a 7 szabályunkat, és brutál mázlistának fogja érezni magát a pasid melletted! 

1.  Hagyd abba a hisztizést és a nyavalygást!
Nincs is kiábrándítóbb és irritálóbb annál, ha egy lány állandóan nyavalyog. A pasid előbb vagy utóbb biztos, hogy baromira meg fogja unni, hogy folyton problémázol valamin.  Emlékezz : a szeretetet és a gyűlöletet csak egy hajszál választja el egymástól, a folyamatos hiszti pedig mindenképp a másodikhoz vezet. Ha valami nem tetszik, próbálj kicsit kedvesebben szólni hozzá, ne zsörtölődj egyből!  Motiváld inkább valamivel! Ne az ellensége legyél, hanem a partnere!

url1-400x328

 

    2.    Adj neki teret, ne legyél pióca!
Nagyon fontos, hogy a barátod szabad legyen melletted, ne akard állandóan ellenőrizgetni! Semmi értelme annak, hogy a nap 24 órájában hívogatod. Haló! Hol a bizalom? Egy idő után biztos, hogy baromira meg fogja unni a fejed, ha totálisan rá vagy cuppanva. Minél kevésbé próbálod kontrollálni, annál nagyobb „hatalmad” lesz. Ha 100%-ig megbízol benne, ő is bízni fog benned, és mindent megtesz majd annak érdekében, hogy ezt a tudtodra adja. Hagyd, hadd szórakozzon a haverjaival, hadd játsszon/ dolgozzon/ gyúrjon anélkül, hogy az üzeneteiddel bombázod közben. Próbálj az egyensúly megtartására törekedni a szerelmi életedben is! A bizalom tényleg nagyon-nagyon fontos kulcs a kapcsolat működéséhez.

Overly-Attached-Girlfriend-GIF-1

   3.    Szeresd!
Egy tökéletes barátnő igazán szereti a barátját, és ezt ki is fejezi öleléssel, puszikkal, csókokkal. Legyél vele figyelmes, köszönd meg, ha elmosta a tányérokat maga után, értékeld az apró dolgokat, amiket megtesz érted! Dicsérd meg, ha kiöltözött miattad, vagy ha jól áll a haja, mert a pasiknak IS nagyon fontosak a bókok és a visszajelzések. Akármennyire is magabiztosnak mutatják magukat, sokszor brutálisan vágynak a megerősítésre.

beauty,cute,funny,hug,love,photography-37f0c489a67ec066e41e0e36de71e3bd_h_large

   4.     Szeresd magad!
Ne csak őt szeresd, hanem magad is! Ne legyél bizonytalan magaddal kapcsolatban, ne kérdezgesd állandóan, hogy kövér vagy-e, vagy hogy jól áll-e a frizurád napi 30-szor, mert baromi idegesítő lesz egy idő után. Az önbizalomhiány és a bizonytalanság nem szexi. Érezd jól magad a bőrödben! Sugározz pozitív energiát, ami vonzza magadhoz az embereket. Tegyél jó dolgokat, tegyél boldoggá másokat, és te is jobban fogod érezni magad. Aki sokat mosolyog,és mindig a jó dolgokat keresi, sokkal jobb partner egy srác számára, mint egy állandóan rinyáló csaj.

funny-pictures-auto-455387

    5.      Tiszteld a barátait!
Nincs annál rosszabb,ha utálod a pasid barátait, és állandóan panaszkodsz rájuk. Lehetséges, hogy a legjobb barátja egy idióta, de akkor is a legjobb barátja, és kész. Nem arról van szó, hogy tettesd, hogy kedveled őket, csak szimplán annyi, hogy ne legyél agresszív és elutasító velük kapcsolatban. Te a barátnője vagy, nem az anyja, hogy eltiltsd a barátaitól, ha ezt teszed, csak egy idegesítő ex leszel hamarosan. Egy tökéletes barátnő már csak tiszteletből is elfogadja a pasija barátait. 

funny-pics-im-not-saying-i-hate-you-but

     6.    Főzz jól, vagy legalább próbálkozz!
Mindenki ismeri a mondást, miszerint egy férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út. Nos, ebben van valami. Tudjuk-tudjuk, a 21. századi nőknek már nem szükséges konyhatündérnek lenniük ahhoz, hogy lenyűgözzenek valakit, mert nincs energiájuk és idejük rá stbstb.. KAMU! Egy pasi szereti, ha egy csaj tudja, hogy kell bekapcsolni a sütőt. Nem kell brassóit készítened, de legalább azzal legyél  tisztában, hogy hogyan készül egy egyszerű rántotta.

Food-Fails-001

    7.      Eddz rendszeresen!
Bár a szerelem nem a külsőségekről szól, mégis sok csaj elfeledkezik arról, hogy a srácok vizuális lények. Nem kell ellustulni attól még, hogy kapcsolatban vagy. Nem kell leszarni, hogy felszedtél plusz 20 kilót. Egy tökéletes barátnő foglalkozik azzal is, hogy fitt és vonzó legyen a barátja számára. A sporttól ráadásul nemcsak fizikailag, de mentálisan is sokkal szuperebb leszel, illetve az önbizalmadon is sokat javít, ha látod, hogy formálódsz. 🙂

funny-video-fat-girl

 

Hogy még hitelesebb legyen a 7 tippünk, megkérdeztünk pár srácot, hogy mi a véleményük a listáról, változtatnának-e valamin. Íme az eredmény:

Kristóf, 16
Teljes mértékben egyetértek az összes szabállyal, ezek mind-mind nagyon fontosak. A legelső nálam a leghangsúlyosabb.

Peti, 17
Egyet kell értenem az összessel, azt még hozzátenném, hogy nekem az is nagyon fontos, hogy jól kijöjjön a családtagjaimmal a barátnőm. Ha valami nem stimmel ilyen téren, az elég para nálam.

Tibi, 20
Szuper lenne, ha ezeket a tanácsokat az ÖSSZES lány megfogadná! Adná az ég..

Alex, 19
Oh, na igen.. Nálam ez a “szabadság-függetlenség” dolog került veszélybe minden egyes kapcsolatomnál.. Nem értem, miért kell ráakaszkodni a másikra.

Ricsi, 20
Az összessel egyetértek, bár nálam a 4. pont nem alapkövetelmény.

7 tipp, hogy tökéletes barátnő lehess a pasid számára
A cikk olvasása után mennyire érzed magad "tökéletes barátnőnek"?

Kép: dcclubbing.com, boredombash.com, funny-pictures.picphotos.net, joyreactor.com, veryfunnypics.eu, interesting6.com, memekid.com

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share