70 nyarad van, te mire használod? II. rész

Rovat

Megosztás

Korábbi cikkünkben adtunk pár jó tippet arra, mivel töltsd a nyarat, de a döntés nehéz, a lehetőség pedig rengeteg. Ha még mindig nem választottál, olvasd át tippeinket:

1. Siker tábor

Hallottál már a siker táborról? A Siker Tábor egyedülállónak számít a kategóriájában, hiszen azon felül, hogy a fiatalokat (14-22) az életre, a célalkotásra, a sikergondolkozásra tanítja meg, egy olyan filozófiát és ragyogó szemléletmódot ad nekik, amivel az egyensúlyt tudják megtalálni az életükben, aminek velejárója a siker.

boldog_fiatalok

2. Zumba tábor

A teremben pörgős zene, latin tánclépések, fergeteges bulihangulat, mosolygós arcok, csillogó szemek. Ha ezt látod, akkor biztos, hogy egy Zumba órának lehettél a szemlélője, ahol egy hatalmas latin party és a hatékony alakformálás keveredik tökéletes harmóniában.

zumba_dancing_and_traning

A lovagság eredete a 11. századig nyúlik vissza. A 15. századig a középkori Európa hódító hadjáratainak főszereplői voltak a nehézfegyverzetű lovas harcosok, akik többszörös túlerőben lévő gyalogos ellenséget is képesek voltak megfutamítani.
A táborban a friss lovagok kipróbálják az íjászatot és megtanulnak pajzsot használni. Ellátogatnak egy lovardába, ahol a lovagláson kívűl még egy kaszkadőr bemutatót is végignéznek.
lovagok

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta