8 jele annak, hogy szerelmes vagy

Rovat

Megosztás

Nincs is szebb dolog a szerelemnél, vagyis, ha szeretsz valakit és ő viszont szeret téged. Sokan mondják, nem tudják eldönteni, hogy szerelmesek-e. Te éreztél már így? Ha legalább 4 jel igaz rád, biztosan az vagy 🙂

Elfelejtesz enni

A szíved a torkodban dobog, a gyomrod görcsbe rándul, pillangók repkednek a hasadban. Ezek nem azért vannak, mert teleetted magad pillangókkal, jóllaktál velük és már nem vagy éhes, hanem mert a szerelmedre gondolsz egész nap, és maga a gondolat is eltelít boldogsággal. Enni azért kell, ne hanyagold teljesen. Tudom, azzal a pár kiló mínusszal mindenki boldogabb, de energiára neked is szükséged van.

Butterflies_In_Your_Stomach_by_yarnuh

Kontrollálhatatlanul mosolyogsz

Ha szerelmes vagy, állandóan mosolyogsz. Azért mosolyogsz állandóan, mert mindig csak ő jár a fejedben. Suliba menet, a suliban, órán, evés közben, a suliból jövet. Csak róla beszélsz a barátoknak és persze közben boldogan mosolyogsz. Mosolyogj, attól jobban fogod érezni magad napközben, de azért ne nézz ki úgy, mint egy agyát vesztett  madár.

Egy örökkévalóságig készülsz reggel

Órákat állsz a tükör előtt, csinosítod magad. Felpróbálod az összes ruhád. Tudjuk, nincs egy göncöd sem. Elképzeled, hogy megjelensz tökéletes kinézeteddel előtte, és hogy teljesen elvarázsolva, a pillangókat hessegetve a feje körül fog téged figyelni. Persze, nézz ki jól, de hidd el, szebbé tesz az érzés, hogy valaki szeret, mint az, hogy milyen ruha van rajtad.

mirror-mirror-shiny-glass-tell-me-that-is-no-my-a_

Feledékeny vagy

Annyira lefoglal, hogy a szerelmedre gondolj, hogy nem csak enni felejtesz el, hanem elmenni a kisöcsédért az óvodába, vagy megírni a leckét és tanulni. Ennek a szüleid fognak legkevésbé örülni. Esetleg merengés közben jut eszedbe, hogy a barátnőd egy fél órája áll a kávézó előtt, valószínűleg igen feszült hangulatban.

Kezdesz féltékeny lenni

Legszívesebben magadhoz láncolnád egy plüss, rózsaszín bilinccsel. Hallod, hogy elment a haverjaival előző este moziba. Megnézték azt a filmet, amit pont te is szívesen megnéztél volna. Ráadásul nélküled. Ez fáj a legjobban. Teljesen ki akarod sajátítani! Egy jó tanács: nem szabad túlságosan egymásra tapadnotok. Maradjon meg mindenkinek a magánélete, a haverjai, a hobbija. Gondold el, ha sülve-főve együtt vagytok, miről fogtok beszélgetni?

Azon gondolkodsz, hogyan fog kinézni a közös gyereketek

Ajaj! Ha rám hallgatsz, ezt csak magadban gondolod. Ha tényleg annyira bejön a srác, vagy a lány, jobb, ha nem rémiszted el ezzel. Tizenévesek vagytok, nem vagy egy fekete özvegy, aki lecsap áldozataira, mikor alkalma adódik, és ha a másik nem figyel, már össze is házasodtatok.

Mindenhová szívecskéket és a nevét vésed fel

A füzeted tele van szerelmed nevével, melyet egy szívecske ölel körbe. Valahol láttad, hogy menő egy nyíllal átlőni a szívet, hát te is így teszel. Így még szerelmesebbnek tűnsz. Túlzásba azért ne ess, valaki betegesnek is tarthat emiatt.

love_letter1

Nem vagy biztos magadban

Állandóan megerősítésre vársz. Szeretsz? Biztosan szeretsz? Csak engem? Ez így lesz mindig? Tetszem neked? Biztosan? De szeretsz? Nem vagy biztos érzelmeidben. Figyeld az apró jeleket. Ne kergesd szegényt az őrületbe azzal, hogy zavar téged, hogy nem vagy Edward Cullen és nem látsz bele a fejébe. Légy magabiztos! Ha a szerencsétlenkét játszod, csak az anya, vagy apatípusú emberek fognak megtalálni téged és igen, tényleg úgy gondoskodnak majd rólad, mint a szüleid. De arra ott vannak a szüleid!

8 jele annak, hogy szerelmes vagy
Te voltál már szerelmes?

 

Foto: http://th06.deviantart.net/, electronicproducts.com, unny-lover.com, gifsec.com, 33.media.tumblr.com, aaanything.net, collegecandy.files.wordpress.com, media.tumblr.com, http://images6.fanpop.com/

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,201RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta