Ezt nézed:  / Színes / 8 sztár, akiről elfelejtetted, hogy a Hannah Montanában is feltűnt

8 sztár, akiről elfelejtetted, hogy a Hannah Montanában is feltűnt

Rengetegen fordultak meg a Disney Channel egyik legismertebb és legnépszerűbb sorozatában, a Hannah Montana című sorozatban, amiben Miley Cyrus játszotta a főszerepet. Most nyolc olyan ismert személyt mutatunk be, aki hosszú évekkel ezelőtt feltűnt a sorozatban.

1. Selena Gomez

Akkor még a Varázslók a Waverly helyből csak fejben volt meg legfeljebb, amikor Selena Gomez először szerepelt a  Hannah Montanában mint Mikayla, a legújabb tinipopsztár, Hannah legfőbb ellensége.

2. China Anne McClain

A Zsenipalánták későbbi főszereplője is a Hannah Montanában kapott egy apró szerepet. A közönség tagja volt abban a részben, amikor Hannah Monatana egy talkshow vendége volt, s mindenféle butaságot beszélt arról, hogy nem szereti a répát. Emlékszel még erre a részre, ugye?

3. Leigh-Allyn Baker

Öt gyermek édesanyját alakította a Sok sikert, Charlie! című sorozatban, de mielőtt ezt megtette volna, Leigh-Allyn Baker Mack volt a Mack és Mickey műsorvezető-párosból ugyanabban a jelenetben, amiben China Anne McClain is szerepelt.

4. Sterling Knight

A Tök véletlen és a Randiztam egy sztárral sztárja is vendégszerepelt a Hannah Montanában. Ő alakította Lilly idegesítő első pasiját, aki ráadásul megcsalta a lányt. Aztán Hannah jól lebuktatta a srácot.

5. Noah Cyrus

Miley Cyrus kishúga gyakorta megfordult néhány másodpercre a sorozatban itt-ott. Manapság egészen komolyan foglalkozik a kistesó a zenéléssel.

6. Austin Butler

A High School Musical különkiadásos Sharpay-filmje előtt Austin Butlernek volt egy apró szerepe a Hannah Montanában. Egy idegbeteg srácot játszott abban a részben, amiben Sterling Knight Lilly szemét pasiját alakította. Tulajdonképpen a Sterling által megformált karakter unokatesóját játszotta Austin, akivel Miley legrosszabb randiját élte át.

7. Dwayne Johnson

A “Szikla” becenevet viselő Dwayne Johnson is bevállalt egy kis szerepet a Disney-sorozatban. Abban a részben jelent meg Dwayne, amelyikben Miley és Lilly egy borzalmas képet akart készíteni róla paparazziként, amiért még egyébként beöltöztették nőnek is ráadásul.

8.  David Archuleta

Saját magát alakította a ma 27 éves énekes, David Archuleta a sorozatban a 2000-es évek legvégén.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share