8+1 dolog, amire minden lány vágyik az ágyban (?)

Rovat

Megosztás

Napjainkban egyre természetesebb, hogy természetesen beszélhetünk a szexről. Így sokkal könnyebb egymásról tanulni, információkhoz jutni a mit-hogyan-mikor kérdések kapcsán. Persze, néha nehéz eligazodni az adathalmazban, vagy abban ki hiteles, kire hallgathatunk. Ebben mindig nekünk kell dönteni! Járjunk utána adott kérdésnek minél több oldalról, és első sorban mindig vigyázzunk partnerünkre! A figyelmesség az egyik legszexibb dolog! Szóval jöjjön egy kis nyers őszinteség, és a megunhatatlan, az isteni, a felszabadító szex! A cikk végén pedig ajánlok egy-két szakembert, akik igazán otthon vannak, szexualitás témakörben.

Mik azok a vágyak, amiket sokszor még a lányok, nők többsége sem mer megfogalmazni? Néha még a legvagányabbak sem? Tudom fiúk, olyan nehéz dolgotok van, mert nem vagyunk egyszerűek. Szeretnénk, ha kitalálnátok a gondolatainkat, ha magatoktól tudnátok mi a fenét akar a nő. Valljuk be, elég nagy nyomásként nehezedik ez rátok. Minden tiszteletem a türelmes és kísérletező kedvű férfiaknak, akik bátran kérdeznek és mernek tanulni! (Nekik egyébként melegen ajánlom ezt a varázslatos oldalt! Mindenki másnak pedig kötelezővé tenném…) Íme pár dolog, amit legtöbbünk örömmel venne tőletek az ágyban.

De kezdjük előbb néhány aprósággal!

Tudod, mikor kötelezően végigcsókolod a testünk, mindenhol csak picit megállva… az édeskevés. Ha kéjesen felnyögünk, mikor a szádba veszed a mellbimbónk, akkor légyszi, csináld tovább és ne haladj azonnal lejjebb, mint aki jól végezte dolgát: cici kipipálva. Ez nem így működik! Foglalkozz vele, például finoman az ujjaid közé csípheted és figyeld közben az arcunkat.

Ne gyurmázz a mellünkkel! Baromi idegesítő és nagyon lelombozó. Simogasd, vedd a tenyeredbe ha épp szerelmeskedünk, vagy markold meg, mikor a szenvedélyes kefélés van terítéken. De kérlek, kérlek ne gyurmázz vele! És ne paskolgasd, ez nem egy pornóforgatás. Az egyetlen, amit érdemes megjegyezned a pornófilmekből a következő: Adj hangot, az istenért! Erre később még visszatérünk.

És a jelzéseink… Tudom: könnyű beleesni egyik vagy másik végletbe, ha ránk nyomulsz erőszakos leszel, ha meg nem, akkor tutyimutyi. Figyelj, bízz magadban, bízz bennünk! Ha romantikus randira kivágott felsőt veszünk fel, szoknyával vagy valami extra szexi ruhát, akkor szexet akarunk. Ne finomkodj! Ha mégsem jönne be, egy valamit tarts szem előtt: mindig, bármikor meggondolhatjuk magunkat! És ettől még nem leszünk szűzkurvák. Szeretünk tetszeni, te nem?

Egy kedves ismerősömnél olvashatjátok sokszor (pszichológiai tanácsadó, és bátran ajánlom, ha kérdésetek van),a szexualitásban kiemelten fontos, hogy nem egy automatikus folyamatról beszélünk, amit ha egyszer elkezdtünk, akkor kötelező befejezni. Bármikor, bármelyik fél mondhat nemet. Neked, férfiként az a kötelességed, hogy figyelj ránk, gyengébbek vagyunk, és igen, néha zavaros, hogy mit akarunk, felizgatsz minket, a testünk igent mond, de a lelkünk, az eszünk, vagy a szívünk tiltakozni kezd. Ez előfordul. Azt hiszem talán veled is megesett már, nem igaz? Viszont míg te fizikálisan is kárt tehetsz bennünk, mi benned nem. Vigyázz ránk, törékenyek vagyunk!

Ettől még imádjuk a határozottságot, a lehengerlő pasikat. Amire viszont nem vágyunk: hogy megmondd helyettünk, mit akarunk. Nem lett könnyebb, ugye? Akkor jöjjenek a tippek, amiken hidd el, nem kell gondolkodnod, csak jegyezd meg őket és alkalmazd. És a legfontosabb használati utasítás? Alkalmazd figyelmesen. Minden nő más, ez pedig nem egy általánosan érvényes szabályzat.

*

1.

Vedd kezedbe az irányítást. Légy egy kicsit rámenős. Erről szólt a fentebbi bekezdés, emlékszel még? Ha nem jön be, akkor egyszerűen csak kérj elnézést és bókolj nekünk: “Ne haragudj, annyira csinos vagy, elvesztem az eszem tőled…!” Igen, hiúak vagyunk, mi tagadás. Viszont a nem, az nem. Akkor is, ha néha igen. Amikor mégis csak igen, akkor arra utal néhány érintés, a csillogás a szemünkben, a hangunk tónusa. Ezekre figyelj, mert van, hogy csak nem merjük kimondani. Félünk, hogy kurvásnak fogsz minket gondolni, hogy az első randin nem illik szexelni… #ésésés… Szóval próbálkozz! Légy bátor! De légy figyelmes! Férfi vagy, viselkedj is úgy!

2.

Kulcskérdés: a csikló. Tanuld meg kezelni! Kérlek, kérlek, kérlek keress rá és tanulj! Ugye te is élvezed, amikor egy lány ügyesen kényeztet? Hát, mi is így vagyunk vele. Ez egy nagyon-nagyon érzékeny pont és mindannyiunknál más! Felejtsd el az előző szeretőid és kérdezz bátran! El fogjuk mondani! Az enyémet csak bugyin keresztül lehet simogatni, különben csikis, az enyémet dörzsölni kell, az enyémhez csak azután nyúlhatsz miután megujjaztál… és így tovább. Ne nyomkodd, ne csipkedd, ne erőszakoskodj vele. Bízz bennünk, legtöbbünk tudja mi a jó neki és ha veszed a fáradtságot, hogy kérdezz, válaszolni fogunk! Hogy hogyan? Mondjuk így: “Szereted, ha erősebben bánnak vele?”, “Mennyire érzékeny?”, de a legegyszerűbb “Jó így?”- jokert is bevetheted, ha partnered nem beszédes, te pedig bizonytalan vagy.

3.

Nos igen, a legtöbben szeretjük, ha szenvedélyesen megbaszol. Igen, vannak nők, akik mindig kivétel nélkül a finom, gyengéd szeretkezésre vágynak, de a többség imádja, ha megmutatod, te vagy a férfi, ha a magadévá teszel minket, úgy rendesen. És nem, nem mindig! Viszont újra és újra imádjuk a szenvedélyes, vad szexet. Zavaros mi? Újra csak azt mondhatom: figyeld a jeleket. Ha szex közben erősebben nyomjuk hozzád a csípőnk, ha megkarmoljuk a hátad, csak fogd meg a kezünk és szorítsd a fejünk fölé, az ágyra. Ó, plusz infó: nem, nem a nyuszi mód ütve fúrás a szenvedélyes, hanem amikor mélyen és erősen újra és újra belénk hatolsz. Tempósan, de ne gyorsan. A gyorsaságot tartogasd az élet más területeire.

4.

Egy kis vadság nagyon finom lehet. Igen! Határozottan! Ne lepődj meg, ha egy nő megkér, húzd a haját vagy üss a fenekére – nem, nem fog fájni, illetve fog, de épp ez a lényeg. Ne félj, nem törünk össze! Nem kérnénk, ha nem izgatna fel. Szólunk ha túl durván vagy túl gyengén csaptál oda. És nem, ez még nem az “elfenekellek, te rossz kislány” – játék és messze nem a #szürke50.

5.

Teljesen oké, ha hangos vagy! Imádjuk! Nyögj, lihegj, suttogd a fülünkbe, mennyire kívánsz, milyen izgatónak találsz minket, milyen szűk és forró a puncink. Tudod, nagyon hülye érzés mikor mi kéjesen nyöszörgünk – amit egyébként imádsz és két szex közt elmondod, hogy ahányszor csak eszedbe jut, ahogy a nevedet nyögjük már feláll – de te nem adsz ki egy árva hangot sem. Nem kell hörögnöd, mint valami vadállat, de ha néma csendben vagy, aggódni fogunk, hogy minden rendben van-e.

6.

Igen, igen, igen! A legtöbb nő szereti a mocskos beszédet. A legtöbb, vagyis nem mind. De jobb, ha tudod: mi is szeretjük hallani, hogy a “Szereted, ahogy baszlak?” – olyasmi, mint mikor a füledbe suttogjuk: ” Imádom, ahogy megkefélsz…” , “Úgy szeretem a farkad…” – instant izgalmi állapot. Ne félj a #csúnyabeszédtől! Használd, ha nem tetszik, észre fogod venni! Elernyed a testünk, szégyenlősen elfordulunk, de hidd el, valami módon kifejezzük majd a nemtetszésünket. Ha nem tettük, akkor nyugodtan folytasd: “Ó, istenem, olyan szűk a puncid! Imádom!” vagy “Gyere, élvezz a farkamra!” – viszont a “te mocskos kis kurva” és társaival bánj óvatosan! Még a legszenvedélyesebb szex hevében is elveheted vele a kedvünk.

7.

Quid pro quo, azaz valamit valamiért. Ne várd el, hogy leszopjunk, ha te nem törődsz velünk. Nyalj ki, ujjaz meg, szeresd a puncink! És figyelj oda: az egyetlen komment, amit hozzánk fűzhetsz, a következő: “milyen szép” vagy “jó forró/nedves” – ne beszélj a színéről, az ajkak méretéről vagy arról, épp hogy van borotválva. Érzékeny téma, és ha mégsem szeretnél velünk többet összebújni, mert nem azt kaptad, amit reméltél, légy tapintatos, mi is azok vagyunk. A nemtetszés is oké, de nem kötelező egymás lelkébe gázolni. Azt hiszem te sem szeretnéd hallani, hogy nem a megfelelő szögben görbül, hogy miért nem borotválod a heréid, vagy épp miért csupasz az egész szeméremterületed, mint egy kisfiúnak, hogy kicsi, hogy nagy, hogy van fitymád vagy nincs… Ugye nem? Tarts minket tiszteletben, értékelni fogjuk!

8.

Soha. Ne. Szarakodj. Az. Óvszerrel! SOHA. Hidd el, mi is utáljuk, mi is sokkal szívesebben érezzük a farok bársonyos bőrét, meg úgy egyáltalán téged magunkban! Sokunknak konkrétan kinyírja a hüvelyflóráját a latex. De nem szeretnénk egymástól nemi betegséget elkapni és gyereket sem akarunk. Ne gyere nekünk azzal, hogy nem áll fel óvszerben. Tanuld meg felállítani. Légy felelős, felnőtt férfi. Vigyázz ránk, vigyázz magadra!

+1.

Mi is imádjuk, amikor elélvezel! Igen, nagyon is! Szexi látvány, ahogy végigfolyik a combunkon… De az arcra élvezést felejtsd el! Végképp kérdés nélkül. Tudom, tele van vele minden pornó, de Te ne csináld! Ha nagyon vágysz rá, kérdezd meg, oké-e nekünk. Legkorrektebb a következő kérdés: “Mindjárt elélvezek, hogy szeretnéd?” – és igen, csakis miután minket is eljuttattál a csúcsra. Az egyik legfurább elképzelés, mikor azt hiszitek, nekünk nem számít. “Azt hittem, egy nőnek nincs mindig orgazmusa.” – Dehogynem! Ha jól bánsz vele, és ha nem frigid, akkor mindig van! És igen, mi nők is vágyunk a kielégülésre, miután felizgattál. Gondolj bele, te hogy éreznéd magad álló farokkal otthagyva. Én elélveztem drágám, nem tudtam, hogy neked is ilyen fontos… Ugye nem kell magyaráznom?

*

A cikk eredetijét és még sok érdekes és hasznos egyebet itt olvashattok! Ha magyarul szeretnétek elmélyedni a témában, ajánlom Mester Dóra Djamila, szexedukátor írásait és a Tudatos Szex Alapítványt, akik azon munkálkodnak, hogy minőségi módon, nyitottan, elfogadó környzeteben beszélhessünk a szexualitásról!

*
képek: sickchripse.com ; express.co.uk ; consciouslifenews.com
grafikák: szerző

Használati utasítás a hálószobába
Te mit szeretsz az ágyban?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta