Szenvedsz a kötelezőktől? Mondd el Dumbledore-ral!

Rovat

Megosztás

Te is érezted már azt, hogy ha csak még egy oldallal is többet kell olvasnod az aktuális kötelező olvasmányból, felrobban a fejed? Vitába szállnál a tanárokkal, akik az Antigónét, az Iliászt, a Dekameront vagy a Szigeti veszedelmet próbálják alapműveltség címén lenyomni a torkodon? Akkor mai mémünk Neked szól, és mindazoknak, akik amellett kampányolnak, hogy olyan könyvekkel bővülhessen a kötelezők listája, mint például a Harry Potter.

Újabb irodalom óra, jöhetnek a görög tragédiák! Lássuk mit szól ehhez Dumbledore professzor! Ha te is azok táborát erősíted, akik szívesen vennék a kötelező olvasmányok listájának módosítását, bővítését, fejezd ki ezzel a mémmel!

Tanárnő, Tanár Úr! Őszintén szólva… én úgy gondolom a kortárs olvasmányok, és azok nyelvezete jobban megfelelne nekünk…csak úgy mondom…

De addig is, míg a helyzet változatlan, hadd mutassuk meg a Magyar Elektronikus Könyvtár oldalát, ahol számos kötelező (és szerencsére sok egyéb különleges, esetenként nehezen beszerezhető könyv) található! A könyvek letölthetőek pdf, epub, word…formátumban is! Keressétek fel, ha gyorsan és könnyen akartok hozzájutni a keresett műhöz!

 

Kérdezd Dumbledore-t
Te mit gondolsz a kötelező olvasmányokról?

*

Képek: puliwood.hu ; studybreaksmagazin.com ; playbuzz.com ; themasterworkseries.com ; imgflip.com ; letsgoflykites.blogspot.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta