Csókfülke címmel jött ki a Netflix legújabb tinifilmje

Rovat

Megosztás

Legalábbis a legpontosabban így lehetne lefordítani magyar nyelvre a pár napja kikerült ‘The Kissing Booth’ Netflix-film címét, ami egyébként egy könyv, és hivatalosan ‘Csókot vegyenek’ címmel jelent meg magyarul, a 22 éves Beth Reekles írása.

Lehetne azt mondani, hogy ez valami sorsfordító film, de nem volna igaz. Nem a történet rossz, nem nem egyedi az alapszituáció, nem a szereplők vagy a karakterek rosszak, egyszerűen csak a felépítése és a benne lévő apró gondolatok hibásak vagy inkább elcsépeltek. Tényleg ugyanazok a mondatok fordulnak elő, amiket már ezerszer hallottunk más tinifilmekben visszamenőleg a 90-es évekig, csak most egy másik alapszituba építették bele. Ezek így már tényleg csak frázisok a filmben, amik az érzelmi hatást is csökkentik.

Egyszer megnézhető, sőt, ha szereted az ilyen típusú romantikus tinifilmeket, akkor célszerű megnézned, mert kicsivel több, mint másfél órára le fog kötni garantáltan, de aki mélyebb értelmet akar keresni, az inkább másik filmet ásson elő magának, s ne ezt nézze meg.

https://www.youtube.com/watch?v=7bfS6seiLhk&t

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta