Totál ciki: így égtem be Valentin-napon

Rovat

Megosztás

Közeledik a Valentin-nap, amely a szerelmesek és a tökéletes randevúk ideje. Vagy mégsem? Hogyan lehet az álomrandiból egy csapásra rémálom randi? Bogi és Ádám totál ciki Bálint-napi sztorijától neked is leesik majd az állad.

Az első Valentin-napunkra készültünk, amely egyben az első hónapfordulónk is volt. Nem vagyok ugyan egy romantikus alkat, de tudtam, hogy Bogi imádja ezt a napot és mivel én meg őt imádtam, ezért úgy döntöttem, igazán különlegessé teszem ezt a napot a számára.

Egy elég menő étterembe foglaltam asztalt és Boginak csak a címet adtam meg, meg hogy hova érkezzen pontban 6-ra és a lelkére kötöttem, hogy taxival jöjjön.

Én kicsivel előbb már ott voltam a helyen és izgatottan vártam őt. És csak vártam és vártam. De ő nem érkezett meg. Gondoltam, nem hívogatom, de csak arra tudtam gondolni, hogy lehet, hogy túl tolakodó voltam ezzel a romantikázással és úgy döntött, inkább nem jön el. Egy órán keresztül rá sem mertem nézni a telómra. Mikor aztán mégiscsak előkaptam a mobilt, akkor láttam, hogy lemerült! Nyilván nem volt nálam powerbank, minek is vinné egy randira magával az ember!

 

Így hát kikönyörögtem, hogy hadd töltsem fel a telómat egy kicsit. Mikor bekapcsoltam, láttam hogy összesen 16 nem fogadott hívásom volt Bogitól. Kétségbeesve hívtam fel, ő meg baromi dühösen közölte, hogy éppen a semmi közepéről taxizik vissza, a sofőr ugyanis rossz helyre vitte. Kiderült, hogy két kerületben is van az általam megadott címből, csak amíg az egyik egy belvárosi étterem címe, a másik egy gyártelep eleje. Sűrű elnézések közepette magyaráztam el a telólemerülős sztorim és megbeszéltük, hogy kb. húsz perc múlva az étteremben lesz.

Rendeltem egy üveg bort és mire Bogi kissé ziláltan megérkezett, már valamelyest jobb kedve volt. Az este hátralévő része nyugisan és vidáman telt. Egészen addig, amíg ki nem kértük a számlát.

Kiderült ugyanis, hogy otthon hagytam a tárcám, minden iratommal, bankkártyámmal és készpénzemmel együtt. Bogi persze készségesen felajánlotta, hogy kifizeti a vacsorát, de ekkor esett le neki is, hogy a taxis furikázása igencsak sokba került, így alig maradt valami pénze.

A pincér nyilván nem örült a helyzetnek, és az irataim híján Boginak kellett letétbe helyezni a személyiét, amitől szintén nem volt elragadtatva.

 

Az már csak hab volt a tortán, hogy a mozijegyek, amiket a vacsi utánra tartogattam, szintén a tárcámban maradtak. De mindegy is volt már ekkor, hiszen a megkésett vacsi miatt amúgy is lemaradtunk a filmről.

Hazafelé menet egyikünknek sem volt jó kedve, de azért úgy döntöttük, megmentjük az estét egy kis összebújással.

Nem meglepő módon, ez sem jött össze, Bogi ugyanis közölte, hogy neki ma jött meg, úgyhogy most inkább nem töltené velem az éjszakát.

Mondanom sem kell, mennyire levert és csalódott voltam. Szerencsére azóta már volt két közös Valentin-napunk, amik ugyan kevésbé voltak túlromantikázva, de annál szuperebbül sikerültek.

Borítókép és fotók: Getty Images

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta