Idén elmaradnak a nyári fesztiválok!

Rovat

Megosztás

A koronavírus-járvány miatt, a rendezvényekre vonatkozó korlátozások érvényben maradnak, vagyis 500 főnél nagyobb rendezvényeket nem lehet megtartani – mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Ez az jelenti, hogy elmaradnak a nyári fesztiválok! Ez a korlátozás érinti többek között a VOLT, a SOUND, a SZIGET, és az EFOTT fesztivált is.

A Sziget fesztivál 1994 óta tartó történetében először fordul elő, hogy nem rendezik meg. A kormány bejelentette, hogy a tömegrendezvényekre vonatkozó korlátozást augusztus 15-ig meghosszabbítja.

A mostani helyzetre nincs történelmi tapasztalat, ezért a megoldás kulcsa sincs a zsebünkben. Végtelen szomorúságot érzünk, hogy a rengeteg munka, szeretet és odaadás, amit a kollegáink évtizedek óta ezekért a fesztiválokért és a vendégeinkért tesznek, idén semmivé vált – idézte a Sziget főszervezőjét az MTI-hez eljuttatott közlemény.

 

Kádár Tamás szerint most mindenek előtt ki kell alakítani az elővételes jegyvásárlók számára az optimális megoldást, legyen szó a jegyek jövő évi felhasználhatóságáról, vagy a visszatérítés menetéről.

Főkép: 2019-es Volt

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta