Top 5 idei celeb smink, amiket neked is látnod kell!

Rovat

Megosztás

A mai nap igazán csajos lesz még számunkra is, ugyanis kiderül, milyen kirívó árnyalatokban fest Instáján Nagy Vivien, miért nem sminkeli magát Radics Gigi, vagy mitől lesz szürkés-lila színű Lukovics Tamara szája! 5 celeb, 5-féle tavaszi makeup, tipikus nőcis hangulat, avagy amint beköszönt a tavasz, influencer sminkekre fel!

Mi lányok mindig ihletet kapunk, amikor kisüt a nap, virágba borulnak a kertek és zöldellnek a fák! Ilyenkor általában előkerülnek kedvenc sminkecseteink, a legszebb rúzsok és persze jöhet a cicás tusvonal is a fekete, tavaszi bőrdzsekihez, igazam van? Na de, hogyan sminkelik magukat kedvenceink vagy éppen hogyan nem? 5 celeb, 5 sminktípus, lássuk!

Nagy Viviven

A sokak számára csak Fifty Pairs Of Shoes néven ismert Nagy Vivien igazán szereti a feltűnőbb, egyedi smink kombinációkat, ami az alábbi képen szinte virít! Ezüst, kék, narancssárga, és a bordó árnyalata igazán illik baba arcához és a hosszú, szőke hajához! Mi kell még? Youtuberünk Instagram-oldalán osztott meg egy nyereményjátékot készítsd el kedvenc tavaszi sminked, oszd meg és nyerj témával, tiiteket is megihletett?

Lukovics Tamara

Ki másnál láthatnánk Instán a barnás, füstös szem-szürkés-lilás száj kombinációt, mint Lukovics Tamaránál, aki valóban nagyon profi, ha outlook-ról van szó! Olykor-olykor látni nála nude árnyalatú makeup képeket is, például elmondása szerint, a tavalyi évben az arany szín volt a fő mérvadó, de szájhangsúlyos sminkjei a mai napig hódítanak a social media felületeken!

Szomjas Jennifer

Te mennyire tudsz a saját komfortzónádon kívül mozogni? Vannak emberek, akik kifejezetten óckodnak a cicás tusvonal-piros rúzs kombótól, pedig akár egy vizipipás, spanokkal eltöltött szombat esti buli alapja is lehet, mint ahogyan azt művésznevén Lady szomjas Insta oldalán is láthatod! Én személy szerint imádom ezt a stílust, persze mindenki maga dönti el, mi fér bele egy party outfit-be!

Sági Evelin

Tipikus nude árnyalat, föld színek Aviana Rahl szemein kicsit hangsúlyosabb ajkakkal, ami kifejezetten illik a barackosabb bronzosítóhoz! Evelin csak Spring Resting B🌸tch Face néven jellemezte a tavaszi, virágos blúz és full makeup koncepciót! Nektek tetszik vagy már túl sok a highlighter?

Radics Gigi

Láthattuk influencereink kedvenc tavaszi smink kombinációját, azonban most térjünk rá a natúr vonalakra! Radics Gigi elmondása szerint, mostanában nem igazán szokott sminkelni annak ellenére, ez az egyik kedvenc elfoglaltsága! Na de, miért is? Instáján osztotta meg követőivel gondolatait, miszerint mindennél fontosabb saját magunk elfogadása, bőrünk épsége, önbizalmunk megtartása, és ez csak úgy tud működni, ha néha igenis kimerészkedünk talpig smink nélkül is az utcára!

Te mennyire sminkeled magad a hétköznapokon?

Főkép: Pixabay

Képek: Instagram

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta