A legnagyobb nyári sminkbakik

Rovat

Megosztás

Minden lány követ el élete folyamán kisebb vagy súlyosabb sminkbakikat. Hogy ne nevessenek ki bennünket, mindenképpen meg kell tanulnunk az alapokat és azt is, hogyan NE sminkeljünk! Elhoztuk nektek a nyár legnagyobb sminkbakijait!

Elhoztuk neked azokat a sminkbakikat, amiket nagyon sokan követnek el. De pár apró tipp megfogadásával el is kerülhetjük őket!

Ha pedig még nem láttad volna, mindenképp lesd meg Selena Gomez saját sminkmákáját!

Lássuk!

I. TÚL SOK/TÚL VILÁGOS KORREKTOR

Még a nagy és csodálatos Eva Longoriát is láthattuk „kicsit” sok korrektorral a szeme alatt. A nem megfelelően eldolgozott és/vagy túl világos korrektor elég rossz hatást kelt, és a mennyiségre is oda kell figyelni!

II. TÚL ERŐS/SÖTÉT SZÍNEK

Főleg nyáron kell vigyázni a sötét vagy túl erős színekkel, mivel télen nincs akkora fény. A bajt úgy tudjuk a legkönnyebben elkerülni, ha természetes fényben sminkelünk és nem egy sötét szobában, mesterséges megvilágítással!

III. TÚL SÖTÉT/ERŐS SZEMÖLDÖK

Fontos a természetesség és erre a hatásra nyáron jobban is kell törekednünk! A szemöldökkel sincs ez másképpen. Hiába jött be a divatba a vastag szemöldök, mindenképpen figyelnünk kell arra, hogy arcunkhoz és hajunkhoz ne legyen túl sötét és erős az árnyalata!

A legnagyobb nyári sminkbakik
Te követtél már el sminkbakit?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta