Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / A legnagyobb nyári sminkbakik

A legnagyobb nyári sminkbakik

Minden lány követ el élete folyamán kisebb vagy súlyosabb sminkbakikat. Hogy ne nevessenek ki bennünket, mindenképpen meg kell tanulnunk az alapokat és azt is, hogyan NE sminkeljünk! Elhoztuk nektek a nyár legnagyobb sminkbakijait!

Elhoztuk neked azokat a sminkbakikat, amiket nagyon sokan követnek el. De pár apró tipp megfogadásával el is kerülhetjük őket!

Ha pedig még nem láttad volna, mindenképp lesd meg Selena Gomez saját sminkmákáját!

Lássuk!

I. TÚL SÖTÉT/VILÁGOS ALAPOZÓ

Ez a leggyakrabban elkövetett sminkbaki évszaktól függetlenül. Mielőtt megveszel egy alapozót, mindenképp próbáld ki magadon – ha nem tudod az arcodon, a legmegfelelőbb hely erre a nyak. Vigyázz, hogy ne legyen túl sötét, de túl világos sem – azonban a fedését is ellenőrizd a tesztelésnél!

II. TÚL SOK/TÚL VILÁGOS KORREKTOR

Még a nagy és csodálatos Eva Longoriát is láthattuk „kicsit” sok korrektorral a szeme alatt. A nem megfelelően eldolgozott és/vagy túl világos korrektor elég rossz hatást kelt, és a mennyiségre is oda kell figyelni!

III. TÚL ERŐS/SÖTÉT SZÍNEK

Főleg nyáron kell vigyázni a sötét vagy túl erős színekkel, mivel télen nincs akkora fény. A bajt úgy tudjuk a legkönnyebben elkerülni, ha természetes fényben sminkelünk és nem egy sötét szobában, mesterséges megvilágítással!

IV. TÚL SÖTÉT/ERŐS SZEMÖLDÖK

Fontos a természetesség és erre a hatásra nyáron jobban is kell törekednünk! A szemöldökkel sincs ez másképpen. Hiába jött be a divatba a vastag szemöldök, mindenképpen figyelnünk kell arra, hogy arcunkhoz és hajunkhoz ne legyen túl sötét és erős az árnyalata!

A legnagyobb nyári sminkbakik
Te követtél már el sminkbakit?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share