A Középsuli okoskája az egyik legösszetettebb személyiség

Rovat

Megosztás

A Középsuli Vivije nemcsak a sorozat okoskája, hanem egyben a szépségversenyek győztese is a szerepe szerint! Ez már önmagában is elég összetett, de a közelébe sincs annak, amit magáról mesélt!

Vivi épp úgy tartja magát macskabolondnak, mint természet- vagy épp nagyvárosimádónak – azt gondoltátok ez utóbbi kettő kizárja egymást? Ismerjétek meg jobban!

Vivihez közel áll a természet!

Békéscsabán született, anyai ágon viszont a határon túlról, Székelyföldről származik, ahol a gyerekkori nyarakat is töltötte.

,,Erdélyben rengeteg gyönyörű hely van, ahol lehetőség van a hegyekben túrázni, kirándulni, vagy csak kikapcsolódni és eggyé válni a természettel.”

A nagyvárosi élet is vonzza!

Vivi Békéscsabán végezte el a gimnáziumot, utána pedig a Békéscsabai Jókai Színház Színitanházában tanult, mert már akkor tudta, hogy színházi színész szeretne lenni. Fél év után döntött úgy, hogy befejezi az ottani iskolát, mert többre vágyott, ezért is költözött fel Budapestre.

,,Számomra mindig is egy szerelemváros volt, és már gyerekkoromban is tudtam, hogy én egyszer itt fogok élni, szerencsére ez már így is van!”

Azt vallja, hogy épp testben épp lélek!

10 évig úszott versenyszerűen és hobbi szinten tornázott, futott, de ezeket a tanulás miatt abbahagyta, ám a mai napig jár edzőterembe.

,,Elég fotogén személynek tartom magam, voltam már szépségversenyen is, ahol különdíjat kaptam, de annyira nem éreztem magam otthon benne, ezért maradok a fotózásnál.”

A KS sorozatban azt csinálja, amit szeret!

Bár már most a jövő évi felvételire készül, hogy folytassa tanulmányait, a Középsuli sorozatnak, mint lehetőségnek nagyon örül, hiszen így kipróbálhatja magát a kamera előtt.

Láttátok már a Középsuli 157. részét?

Vasárnap 17 órakor jön az új rész előzetese!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta