Három hónap alatt vált jógaoktatóvá a csinos youtuber!

Rovat

Megosztás

Nagyon fontos számára a test és a lélek harmóniája, kiáll az egészséges életmód mellet és segít a környezetvédelmi programokban, avagy Emcy 3 hónap leforgása alatt jógaoktató lett!

„A jóga pont akkor jött, amikor jönnie kellett!”

Februárban csatlakozott a csoporthoz, ma pedig már tanárként tartja óráit. Állítása szerint online oktatás zajlott a kurzus alatt, de tanárnőjük nagyon profin kezelte a helyzetet, sőt amikor már a körülmények úgy engedték, tartott egy közös szeánszot is, ahol a gyakorlatban is kamatoztatták tudásukat a hallgatók.

„50 óra gyakorlást kellett felvennünk és elküldenünk.”

Emcy nagyon élvezte ezt az időszakot, annak ellenére, hogy akadt olyan alkalom is, amikor napi 8 órát ült a könyvek fölött. Mire a suli véget ért, már nem is tudott volna magának elképzelni más ágazatot a youtubeozás mellett. A videóban láthatjuk Annát is, aki a jóga stúdió tulajdonosa, egyben a képzések vezetője. Elmesélte, szeretné, ha a jóga teret és lehetőséget adna az embereknek jobbá tenni saját környezetüket, mondhatni, a világot. Azért választotta Emcy-t az oktatói képzésre, mert nagyon pozitív személyiségnek tartja, akire nagy szükség van ebben a világban.

„Teljesen más világ, amikor azt figyeled, mennyire vagy tudatos a gondolataiddal kapcsolatban.”

Fontosnak vélik, hogy megtalálják az otthont a mindennapokban, és kiderüljön számukra, mi is a szerelem szakma életükben. Emcy nagyon szorgalmas, ugyanis a vizsgát követően még aznap délután megtartotta legelső óráját, amiből látszik, mennyire szereti jelenlegi munkáját!

Te próbáltad már ezt a mozgásformát?

Főkép: facebook.com

Kép: instagram.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta