Alakítsd át a csúnya ruháidat és fesd át a szőke hajad rózsaszínre!

Rovat

Megosztás

Neked is akadnak olyan darabjaid, melyek azért lapulnak a szekrény alján, mert egyszer megtetszett, ma pedig már úristen, fel sem vennéd? Végh Dóri tippjeivel tuti mindennap hordani fogod őket, egyszóval légy bevállalós, alakítsd át a gönceidet, és fesd színesre a hajad!

„A régi ruháknak mindig lehet új életet adni!”

A vegán lány híres a turis haul videóiról YouTube-csatornáján, legutóbb néhány tippet, ötletet kaphattunk tőle, mit kezdjünk a szekrény legalsó polcán lapuló ruhadarabokkal, amiket sosem vettünk fel ilyen-olyan okokból! Túl hosszú, vagy éppen nagyon rövid a felsőd? Vágd le az ujjrészén, nyesd meg az alját, s máris tökéletes nyári crop top lesz belőle! Nem tűnik fel senkinek, sőt a foszlott hatás manapság kifejezetten trendi!

„A festék színe így néz ki, mint valamilyen szedres joghurt!”

Dóri imádja a szőke, göndör haját, ám a nyár eljövetelével ő is nemcsak a ruhatárában, de a külsejével kapcsolatban is egy kis újításra vágyott! Elmondása szerint nem éppen a legügyesebb a tincses hajfestésben, éppen ezért mi más alternatívát találhatott volna, mint a hajszínezőt, más néven pigmenteket?! Hajmosás közben bőven elég, ha rákened az egész hajadra, vagy akár kondícionálóként is használhatod, hiszen 3 hajmosás, és már nem is látszik. Jó tipp lehet azoknak, akik nem szeretnének eredeti festéket használni a hajon, vagy éppen félnek hosszú távra kipróbálni 1-1 erősebb színt.

Tényleg bebizonyosodott, csak színezőről van szó, ugyanis a videó végén röpke 3 hajmosás elteltével már ugyanolyan szőke Dóri haja, mint a festés előtt.

Te vagy elég bevállalós ahhoz, hogy egyszer kipróbáld?

Te mit mondasz? Szőke vagy rózsaszín?

Főkép: facebook.com

Kép: instagram.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta