Innen tudod, hogy ő a nagy Ő

Rovat

Megosztás

A TwinPix megmutatta, milyen az, amikor elérkezik a szerelem ideje, honnan tudod, hogy egész életedben őt kerested? Lobogő tűz, érzelmes sorok, melyek mindent elárulnak, sőt annál többet is!

„Kérlek ne menj el szorosan ölelj és soha többé ne engedj, elolvadok amikor rám nézel azokkal a szemekkel.”

Először még azt kérdezték maguktól a srácok, miért pint Őt szeretik, most pedig már szinte el sem akarják engedni a szerelmet, megjelent legújabb videoklipjük Akarom őt címmel, amely igencsak szíveket melengető sorokat tartalmaz. Egy videoklippel korábban szerelem, fájdalom, szeretlek, közben gyűlöllek érzések kavarogtak a skacok ban, biztosan te is ismered, amikor túlfűtöttséget és a lángolást felváltja a kihűlt tűz, s nem marad más a helyén, csak a por és a hamu.

A lángoló tűz, a klipbéli holdtöltés vágóképek, a szerelmes sorok mind-mind az érzelmek szeszélyességét szimbolizálják, amikor még magad sem tudod, mitől van rózsaszín köd a fejedben, csak érzed, hogy nem bírsz nélküle létezni sem, ugye? A zeneszám már Spotin is elérhető, ami azt jelenti, hallgathatod kedvedre, álmodozhatsz arról a bizonyos srácról, vagy ha épp pasi vagy, te ott, aki olvasod ezt a cikket, akkor bizony a tökéletes nőről…

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta