Kell az exem, hagyjál, dúdolja a TwinPix!

Rovat

Megosztás

Nekem ez nem megy, én még mindig őt szeretem, avagy szakítópróba indul a TwinPix-el! Legújabb videoklipjükben még GWM is közreműködött, aki szintén nemrég dobbantotta meg a YouTube szívét latinos hangulatú dalával!

Szerelem, fájdalom, szeretlek, közben gyűlöllek érzések kavarognak a srácok legújabb videoklipjében, túlfűtöttséget és a lángolást olykor felváltja a kihűlt tűz, s nem marad más a helyén, csak a por és a hamu. Ismerős az érzés? A klipbéli fekete-fehér, füstös vágóképek is a szomorú hangulatot mutatják, amik olykor a gondolatainkba is becsúsznak magányos napjainkon. A refrén mindössze 2 sorból áll, ám mégis hangsúlyozza a dal lényegét:

„Miért őt szereted még, miért nem adsz esélyt.”

A srácok már több magyar előadóval is készítettek közös dalt, többek között T-Danny és Miskovits Marci munkássága fontos szerepet játszott a 2020-as Veled című slágerben, a zenészek azóta is szoros kapcsolatot ápolnak egymással. Hogy mikor érkezik következő dal? Nem tudni, egyenlőre sorozatosan jönnek ki a magyar énekesek jobbnál jobb dalokkal, ami nem is csoda, hiszen hosszú idő után végre ismét van élet a falakon túl! Zenekarunk si megcsillogtatja tudását élőben, méghozzá Szlovákiában, amit Instán már be is jelentettek, július 9-én Bősön este 21 órától fognak fellépni az együttes tagjai.

Ezt olvastad már?

Főkép: Facebook

Képek: Instagram

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,839RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta