Alee mindent megtett, de hiába

Rovat

Megosztás

Hazai rapperünknek eltűnt egy része, ő mindent megtett azért a bizonyos lányért, vagy éppen a régi barátokért, de van az a pont, amikor már nem éri meg időt és energiát fektetni emberekbe.

„Eltűnt egy részem, mindennek vége, bárhogy volt, mindent megtettem, látom már, el kell engednem, eltűnt egy részem, mindennek vége.”

Az X-Faktor legesélyesebbje ismét egy új szerzeménnyel rukkolt elő, amiből megtudhatjuk, egykor még próbálkozott megmenteni régi kapcsolatait, de egy idő után feladta, inkább vállalta, hogy eltűnjenek lényének ezen részei, minthogy tovább szenvedjen. Az elengedés bizony nehéz dolog, mert a hiány és az űr sokáig ott marad, de vajon jól döntött? Ő inkább a karriert és a turnét választotta Bye Alex mentora mellett. Imádja a közönség őt, a dalait százezrek hallgatják, hajrá Alee!

A dalhoz jelenleg még nincsen videoklip, csupán egy karaoke változatot láthatunk, de már ezt is közel 400.000-en látták a YouTube-on. Te mit szólsz? Tetszik a sláger?

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta