Alee salsázni tanul

Rovat

Megosztás

Alee hol és mit csinál? Mindenkit csak ez érdekel, bezzeg nem mindig volt ez így, most meg irigykednek mindenére is, megjelent a legújabb szerzemény, a Salsa már a felkapottak között, mondjuk a bombanővel a videoklipben nem is csoda.

„Már megint hol vagyok, meg mit csinálok? Mindenkit ez érdekel, de hagyjad, hagyjad, régen kinéztek, eltapostak az emberek, most meg mindegyik hallgat, hallgat.”

Anno kinevették őt egyedi stílusa miatt, ma viszont már senkinek nincs hozzá egy rossz szava sem, mindenki IS csak az ő dalait hallgatja, dúdolja hazai újonnan felfedezett rapperünk, aki kiénekelte magából a múlt sérelmeit. Elnyomták, taposták, bántották, manapság viszont csupa öröm az élet, főleg, ha a motoron olyan hölgyemény ülhet a háta mögött, mint a videoklipben szereplő lány. A koncepció igen egyszerű, a videóban végig egy motor hátán ülve hajtanak a csinos modellel, akárcsak, ahogyan az élet suhan el, tör előre, mint a vízesés.

Neon fények, mintha csak a színpadon állna, mondjuk ha már itt tartunk, az X-Faktor még nem ért véget, szerintetek ki lesz a győztes? Alee végül mindent visz a döntőben?

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta