Az együttlét a legszebb ajándék. A Szerelemparty vendégeit kérdeztük a Valentin-napról és a Szerelemangyalokról

Rovat

Megosztás

A Szerelemparty vendégei közül sokaknak a közösen eltöltött percek jelentik a legszebb ajándékot Valentin-napra. Mi is így gondoltuk! Ezért is rendeztük meg a Szerelemparty-t, hogy a párok egy igazán jót bulizzanak együtt, az egyedülállók pedig itt találják meg a társukat, és legyen ez az első közös romatikus élményük.

Gábort már eltaláta Ámor nyila. A 25 éves srácot ez nem tartotta vissza attól, hogy elmondja nekünk, „a  Szerelemangyalok rettentően csinosak! Szeretjük a Valentin-napot a párommal, plusz egy pont, amivel lehet figyelni a másikra. A legjobb ajándék a közös program, mint például a Szerelemparty, de a közös filmnézés, strandolás is jó program. A második közös Valentin-napunk ez a barátnőmmel.”

Bea és Juli Szabyest-rajongó lányaikat kísérték el a buliba, de Máté Szerelemangyalunknak ők sem tudtak ellenálni, közös fotó is készült. De Bea azt sem tudta eldönteni, hogy Papunk vagy Máté a csinosabb. A dögös anyuka kapott már izgalmas ajándékot Valentin-napra, de „Az nem édesség volt, ennyit elmondhatok, a többi nem publikus.”

Hölgy_papok

A 16 éves Krisztina szerint noha a Szerelemangyalok stílusosak, mégsem ők a kegérdekesebbek számára ma este.

„Van egy ismerősöm, aki itt fellép, és szeretném őt megkérdezni, nem lenne-e kedve kipróbálni ezt a 24 órás házasságot. Úgy érzem van esélye a dolognak, már régóta ismerjük egymást. Amúgy Szabyest az. Egy kicsit félek a visszautasítástól, úgyhogy nem igazán merem erre megkérni.”

 

Kérdésemre válaszolva Krisztina elmondta, hogy a legszebb Valentin-napi ajándék számára az lenne, ha Szabi elé állna egy szál rózsával, és kiderülne, hogy ugyanúgy érez, mint ő. Végül az álmok VALÓRA váltak! Kriszti lett Szabyest felesége 24 órára!

házasság

Bence 14 évesen már tudja, hogyan kell udvarolni a lányoknak. Barátnőjét nem akármivel kényeztette Valentin-nap alkalmából: „ Csináltam a barátnőmnek mustáros húst, vettem neki lufit meg gyűrűt, ő pedig egy bekeretezett közös képpel lepett meg.” Bence számára a Valentin-nap idén jól alakult, mert végre megtalálta azt, akivel boldog lehet. A bulira is együtt jött el barátnőjével.

A 15 éves Imi egyedülállóként érkezett a buliba, de kérdésünkre, hogy esetleg azt várja-e az estétől, hogy nem egyedül fog távozni, azt felelte, nem csak hogy sejti, de TUDJA is. Szerelemangyalainkról az volt a véleménye, hogy nagyon szexik és szőkék, és ez a legfontosabb. Noha Imi tévedett, mert Flóra angyalunk bizony egy barna szépség, azért köszönjük a dícsérő szavakat!

Imi

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta