7 dolog, amit soha ne adj fel egy pasiért!

Rovat

Megosztás

Te is érezted már úgy, hogy szinte mindent alárendeltél egy kapcsolatnak és közben saját árnyékoddá váltál? Sosem szabad feladnod önmagad valakiért, még akkor sem, ha nagyon szereted.

Mi, lányok, hajlamosak vagyunk teljesen bekattanni egy pasi miatt. Olyan kérdésekkel foglalkozunk, ami őket még egy picit sem mozgatja meg. Viszont, mi így vagyunk kódolva, ők meg úgy, ezen úgysem fogsz tudni változtatni. Gyakori eset, hogy iszonyatosan meg akarsz felelni valakinek, ennek pedig több oka lehet: vagy azért, mert félsz , hogy elhagy, vagy csak nagyon szereted és magad mellett akarod tartani, esetleg kényszeredetten küzdesz egy olyan kapcsolatért ami már menthetetlen.

Az esetleges problémát úgy is orvosolhatjátok, hogy megbeszélitek, kinek, miben kellene változtatnia( nem megváltoznia!) . Egy jó kapcsolatban a két fél szép lassan összecsiszolódik.

Vegyük sorra azt a 7 dolgot, amit SOHA ne adj fel egy pasiért!

1. Az önbecsülésedet. Kevesen értékelik magukat eléggé, és teljesen behódolnak a párjuknak, ami borzasztó dolog és minden energiád odavész, valamint értelmetlen. Önmagadat, a tartásodat sosem szabad elveszíteni, mert ellenkező esetben, az emberek tudják, hogy bármit megcsinálhatnak veled. Persze, nem kell átesni a ló túlsó oldalára, viszont mindenkiben lennie kell egy kellő mértékű határozottságnak.

2a53ce8ce64c5ccd42540aa9afee5c4a

2. A szabadságod. Ebbe a körbe tartozhat a hobbid, az a kis idő, amit magadra fordítanál, vagy csak az a pár óra, amikor csak fetrengsz egy forró kakaóval egy huszadrangú sorozatot, vagy filmet nézve. Ez a  kevés  idő mindkét fél számára szükséges és meg kell, hogy legyen, különben egymás agyára fogtok menni és borzasztó unalmas lesz a kapcsolatotok.

9b5bb8721d3e2e8a53a838f143ea3524

3. A családod. Ez lehet, hogy furcsán hangzik, de van alapja. Jelentheti azt is, hogy folyamatos konfliktus helyzetbe keveredsz a szüleiddel, mert elvakultan csak a srácra koncentrálsz. Sajnos, itt van ez az ,, anya megmondta” dolog. Az anyukák mindig megérzik mi jó a gyereküknek és mi nem. Természetesen te fogod megtapasztalni a dolgokat, de ha csak el akarja mondani a véleményét mindig hallgasd meg, hasznos lehet. Ne hanyagold el a családodat, mert a szó magában hordozza, hogy ők a legfontosabb emberek az életedben, akik mindig támogatni fognak.

e563a8116c25a3eb4cf54b993bcd0eea

4. A barátaid. Ez egy elég kényes pont. Biztos te is kerültél már olyan helyzetbe, hogy nem tudtad eldönteni mit csinálj: a barátnőddel egy régóta várt lelkizés, vagy a pasid. Mindig meg lehet találni az időt arra, ami igazán fontos és bármennyire is rózsaszín ködben úszol a barátnőid ugyanúgy melletted vannak és voltak, ezért nem szabad elfelejtened őket. Vitát idézhet elő, ha teljesen más a baráti társaságotok a fiúval. Mindenképp meg kell próbálni egyszer összeboronálni az ismerőseiteket, de valamikor ez nem működik, akkor inkább hanyagoljátok a dolgot és mindketten menjetek külön szórakozni, vagy kettesben romantikázni.

06f489a948df07d89ca800f0abb980c8

5. Az egyéniségedet. Mindenkinek megvan a saját stílusa, kiforrott jelleme , ami ő és ez nagyon jó dolog. Soha ne akarj változtatni azon, ami te vagy, rád jellemző, azért mert meg akarsz felelni valakinek. Persze, ha a kedvében akarsz járni, néha felvehetsz egy szoknyát vagy kisminkelheted magad picit, akkor is ha ez rád nem jellemző, de tudod , hogy ő szereti. Ezek kis apróságok, amivel örömet szerezhetsz és egy normális srác nagyon is értékeli.

image

6. Az álmaid. Biztosan neked is vannak terveid, álmaid a jövőre nézve amiért mindent megtennél. A legszuperebb, ha hasonlóak az elképzeléseitek és együtt is meg tudjátok valósítani. Ha nem így van , akkor se csüggedjetek, mert csak hozzáállás kérdése. Például , ha lehetőséged van egy Erasmus útra, amire régóta vársz, de nem akarsz elmenni pár hónapra a kapcsolatod miatt, akkor ezen el kell gondolkodni. Üljetek le, beszéljétek meg a dolgot, ne kezdj el pánikolni rögtön az elején.

3d7665d087387567a7a887b37778fcce

7. Az elveidet. A nevelése során mindenkiben kialakult az alapjelleme. Ehhez hozzátartozik az is, hogy rendelkezel bizonyos elvekkel az életre nézve. Az is egy elv, hogy soha nem jönnél össze olyan emberrel, aki dohányzik, vagy túl sokat bulizik , iszik, esetleg hanyag és úgy kezel, mint egy havert. Na de, te mégis megteszed és a végén még esetleg hasonulsz is hozzá. Ez az amit nagyon nem szabad, mint már leírtuk, légy határozott és ne adj fel az elveidből! Sok lány gondolkozik úgy, hogy na majd én megváltoztatom és jó útra térítem..Nos, ez vagy bejön, vagy nem, de a legtöbb esetben nem és az lesz a reakció a másik féltől, hogy én ilyen vagyok, fogadd el.

Lányok, mielőtt bármit is feladnátok magadból, tegyétek fel azt az egyszerű kérdést: Vajon ő is megtenné értem?

dbb77f7df36ea6d26fe6d3015e7b4de9

Tartás vagy behódolás?
Előfordult már veled, hogy feladtad önmagad valakiért?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta