Brutális koktélok a nagyvilágból

Rovat

Megosztás

Ha bulizni mentek, a legtöbb helyen lehet kapni koktélokat, amik azért elég gyorsan be tudnak ütni, hiszen több féle alkohol is van bennük, viszont az ügyes kombinációk, gyümölcslevek, szirupok miatt a koktélok csak nagyon finomnak tűnnek, nem erősnek.

 1. Bloody Brain

Ez egy feleskoktél, ami pontosan úgy néz ki, mint ha egy agy lenne benne. Alul baracklikőr van, felette rétegezve Bailey’s, majd jön a trükk, a gránátalma szirup, ami a súly miatt elkezdi lehúzni a Bailey’s-t. Mivel a baracklikőrnek nem nagyon van színe, ezért az egész elegy olyan lesz, mint ha tényleg egy agy lenne a felespohárban. A fura kinézetétől függetlenül finom koktél.

Fotó: napoleoncafe.hu
Fotó: napoleoncafe.hu

2. Flaming Lamborghini

A nevéből is látszik, hogy elég kemény koktélról van szó, Y-pohárban kínálva. Budapesten sok helyen találkozhatsz vele, és, hogy őszinte legyek, kettő ilyet megiszol és már azt sem tudod, merre vagy.

Az íze nem túl finom, de mivel szívószállal iszod meg, miközben a felső réteg alkoholt meggyújtják, nem is figyelsz rá valószínűleg. Sokféle alkohol van benne, ezért tényleg óvatosan vegyél ilyet.

Fotó: beneathmyshoes.com
Fotó: beneathmyshoes.com

3. Blowjob

Ez egy feleskoktél, aminek nem is összetevői, hanem a fogyasztási módja az érdekes. Ahogy a neve sugallhatja, nem egyszerűen fogod és ledöntöd, mert ez annál trükkösebb. A Blowjob koktélt kéz nélkül kell, csak szájjal “foghatod” meg a felespohara és ihatod meg. Amúgy egész finom ez a rétegzett, tejszínes koktél.

Fotó: drinkswap.com
Fotó: drinkswap.com

 

 4. Grasshopper

Az utolsó a koktélok közül, a Grasshopper, aminek az íze az, ami érdekes. Y pohárban szolgálják ki, és mentalikőr és tejszín az alapja. Jól gondolod, totál fogkrém íze van. De, aki az After Eightet szereti, annak tuti ízleni fog.

Fotó: thedrinkblog.com
Fotó: thedrinkblog.com

 

Brutális koktélok
Te kipróbánád ezeket a koktélokat?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta