Az ország különböző pontjait járja a Honeybest – márciusban is!

Rovat

Megosztás

Minden héten egy-egy különböző vidéki helyre látogat el Tarján Zsófi és zenekara, a Honeybeast márciusban. 4-én Petőfi Sándor szülőhelyén, Kiskőrösön, 10-én a Győr-Moson-Sopron megyében található Mosonmagyaróvárra, 24-én Szegedre, 31-én pedig Gyöngyösön koncertezik a zenekar. 

Egyetlen hét maradt ki a hónapban, ugyanis 18-án nem vidéken, hanem Budapesten lép fel a zenekar, ugyanis a Súlytalan című albumuk lemezbemutató koncertjét tartják aznap a fővárosban, az Akváriumban.

“Sokan közületek tanúi lehettetek, amikor a Symphoney koncertünk végén, az Erkel Színházban, a Bódottá lemezünk után is átvehettük az aranylemezt. Csodás érzés volt, mint ahogy az is, hogy lassan elkészül a legújabb is, amelyet először az Akvárium Nagy Hallban mutatunk be Nektek. Bevált receptünk csak a töltött paprikához van, egyébként csak jó dalokat szeretnénk írni, amelyeket nemcsak megírni és előadni öröm, de ha általuk még mi sokan kicsit össze is kötődünk, na akkor az már nem is tudjuk micsoda. Szóval ilyesmikkel készülünk és várunk Titeket”

– írja a zenekar a koncert hivatalos Facebook-eseményében.

A vidéki események Facebook-eseményeit a zenekar hivatalos Facebook-oldalán megtalálod.

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap Cseh Tamás Programjának támogatásával készült.

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta