Ezt nézed:  / Hírek / Színes / A Battle for Azeroth nevet kapta a WoW új kiegészítője

A Battle for Azeroth nevet kapta a WoW új kiegészítője

A BlizzCon-on idén is örömteli információk láttak napvilágot a Blizzard játékairól. A legnagyobb durranás kétségkívül a WoW új, hetedik kiegészítőjének bemutatása volt, mely a Battle for Azeroth címet kapta. Érkezik a World of WarCraft Classic is, így visszakapjuk a klasszikus játékélményt a vanilla (kiegészítőktől mentes) szerverek beüzemelésével.

A Battle for Azeroth többek között Kul Tiras (Alliance) és Zandalar (Horda) kontinensein fog játszódni. Mindkét kontinens szigetekből áll, hiszen az új kiegészítő egyik nagy újítása maga a szigetrendszer. Megjelenik a warfronts mód is, amelyben 20 játékos csapatba verődve harcolhat.

 

Az elérhető maximális szint 120 lesz, új nyersanyagként megjelenik az Azerite és lesznek új alfajok is: Highmountain Tauren, Nightborne, Zandalari trollt, Void Elf, Lightforged Draenei és Dark Iron Dwarf.

De végre nézzük meg a trailert, amit levetítettek a BlizzConon is.

 

 

Az élő közvetítés végén nemcsak a kiegészítő volt porondon, hiszen még egy nagy bejelentést tett a Blizzard: eljött a World of Warcraft Classic ideje, amely a régi játékélményt hozza vissza az eredeti kiadás szerelmeseinek. Ennek többek között az is az oka, hogy a csapat bezáratott néhány rajongói szervert, amelyeken a játék alap, azaz vannilla kiadása futott. A cég lépését nagy felháborodás övezte, ám a WoW Classic-kal a Blizzardnak az volt a célja, hogy maga hozza vissza a 13 évvel ezelőtti indulás élményét.

 

A Battle for Azeroth megjelenési dátumáról még nem tudni konkrétumot, egyes találgatások szerint 2018 közepétől vagy második felétől kezdhetjük meg Kul Tiras és Zandalar felfedezését.

 

Foto: The Inquisitr